Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUDJELA KAD JE VIDJELA

Jedna od najljepših Srpkinja nogirala hrvatskog nogometaša zbog Arkanove kćeri

Kaya Ostojić
Foto: Instagram
1/2
17.12.2019.
u 10:21

Ovaj je par u vezi bio dva mjeseca, a razlog prekida je vrlo neobičan. Sve počelo nakon što je nogometaš Angersa na Instagramu počeo pratiti Anastasiju Ražnatović, kćeri pjevačice Svetlane Ražnatović Cece i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

Pukla je ljubav između srpske pjevačice Kaye Ostojić (36) i hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića (29).

Ovaj je par u vezi bio dva mjeseca, a razlog prekida je vrlo neobičan. Naime, Kurir navodi da je sve počelo nakon što je nogometaš Angersa na Instagramu počeo pratiti Anastasiju Ražnatović, kćeri pjevačice Svetlane Ražnatović Cece i ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

- Kaya je poludjela kada je vidjela da Mateo prati Anastasiju, i to dok je bila kod njega u Parizu. Čekala ga je da se s treninga vrati kući, a onda je osula paljbu. Vikala je da je on ne poštuje, što on ima pratiti Anastasiju i gledati njene fotografije - rekao je izvor i dodao:

- Mateo joj je rekao da on može pratiti koga god želi i da je to njegovo pravo. Objasnio joj je da je prati zato što mu se sviđaju njene pjesme, ali i to kako se Anastasija ponaša u javnosti što je Kayu još više razljutilo. Pitala ga je zašto je s njom ako ima potrebu gledati druge djevojke. Odgovorio joj je da je on slobodan raditi što želi i da može ići ako joj se to ne sviđa.

Kaya, koju su tamošnji mediji proglašavali jednom od najljepših srpskih pjevačica, je nakon toga spakirala kofere i otišla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ono sto me ne ubije...prilicno me naljuti 😊

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...like there’s an army behind. Always.

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na drugoj slici se vidi ko sam ja ustvari 🙊 MUA 💄 @makeupbybellezza

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

Ključne riječi

Komentara 78

DU
Deleted user
10:39 17.12.2019.

Jadni Srbi ako je to najljepše...ja vidim samo XXXL čube. Ali ni kod nas nije puno bolje...

PL
Plavetnilo
12:21 17.12.2019.

U jedan članak su stali :nogometaš, sponzoruša, instagram, ceca, arkan, kurir. Isve to potpisuje VL. Odoh obaviti veliku nuždu.

CO
cokta
12:39 17.12.2019.

Jeli ovo neki transvestit iz bankoka..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije