Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurnost

Jedan već uhićen, 40 navijača iz Zagreba već stiglo u Razgrad

bbb
Jurica Galoić/Pixsell
17.07.2012.
u 19:30

Ludogorec najavljuje da gostujući navijači ne smiju među bugarske, uđu li, bit će izbačeni sa stadiona. Stadion je rasprodan

Prema izvorima iz Bugarske, između 40 i 50 navijača već je u utorak stiglo u u Bugarsku, u jednom malom mjestu 30-ak kilometara od Razgrada. Ludogorec nema saznanja jesu li uspjeli kupiti ulaznice za utakmicu s Dinamom, te iz bugarskog kluba poručuju da će, uđu li na tribine s domaćim navijačima, biti udaljeni.

Dapače, u utorak je poslijepodne, prema neslužbenim informacijama, i uhićen jedan navijač Dinama, koji je navodno imao ulaznicu za susret.

Bugarska policija najavljuje stroge mjere jer se boji navijača iz Hrvatske. U bugarskom klubu kažu da su Dinamu za navijače poslali 350 ulaznica, ali da će taj sektor ostati prazan. Na stadion je zabranjeno unositi bilo što, čak i vodu i hranu. Jer, domaćini kažu da se boje problema dođu li gostujući navijači, da se boje vatrometa i pirotehnike te će sve detaljno pregledavati pri ulasku na stadion.

I policija u gradu spremna je na moguće probleme s navijačima iz Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 25

PP
pp
20:34 17.07.2012.

a zašto nebi otišli? Meni su frendovi dole. Išli su sugdje i s Dinamom i reprezentacijom pa su otišli i dole. Neredi ih ne zanimaju. Dečki rede, studiraju i u slobodne dane otiđu na neko gostovanje. Šta je tu skandalozno?

Avatar mohito
mohito
20:49 17.07.2012.

trebali bi vise novinari prestat te jovanoviceve demonstrante mazivat navijacima - ti su dosli samo s jednim ciljem a taj nije navijanje za dinamo, nego upravo suprotno, izazivanje kaosa i izbacivanje dinama iz europe...ali srecom bugari imaju malo zescu murju...

JO
jožek2
20:11 17.07.2012.

Ako je dogovoreno da " navijaći" Dinama nemogu na stadion onda bi im to trebalo biti jasno, i nema druge. No kako vidim doputovali su u Bugarsku i neki već nabavili ulaznice, znaći ukoliko uđu na stadion bit će vatrometa i bakljade, ali i pune ruke posla za Bugarsku policiju,i volio bi da ih već jednom netko dobro obradi i dovede u red kad naši zakoni to ne dozvoljavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije