Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE NAM JE KRAJ?

Igrač utakmice najavio velike stvari pa dodao što nam treba biti putokaz

Hrvatska Rusija slavlje
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
08.07.2018.
u 00:44

- I svjesni smo da je ludnica u Hrvatskoj i mi ćemo se večeras kratko veseliti - kaže Modrić

Igračem utakmice velike pobjede Hrvatske nad Rusijom 6:5 (2:2) Fifa je proglasila Luku Modrića.

- Presretni smo, ovo što proživljavamo je stvarno nešto fenomenalno i nadam se da će potrajati - rekao je Modrić pa nastavio:

- Rezerve? Treba nam biti putokaz drugo poluvrijeme i produžetak. U prvom smo bili u grču, nismo imali pas, nismo imali loptu pod kontrolom, ali drugo smo bili fenomenalni. Gotovo svaka druga lopta bila je naša, šteta što nismo riješili sve u 90 minuta. I pričali smo već, bila bi šteta da smo došli u Rusiju, a ne vidjeti Moskvu.

Hrvatska Rusija slavlje
1/13

- Treba vidjeti stanje s ozlijeđenima, ali ova momčad može još više - nastavio je Modrić pa zaključio:

- Imamo dan manje odmora, ali moramo se pripremiti za Englesku. Kompaktna su ekipa, s nekoliko izuzetnih pojedinaca. Jaki u prekidima, moramo na to obratiti pozornost. Bili smo dosad dobri u obrani prekida, šteta što smo ga danas primili na taj način. No moramo prezentirati igru iz drugog dijela protiv Rusije. I svjesni smo da je ludnica u Hrvatskoj i mi ćemo se večeras kratko veseliti.

>> Pogledajte kako su vatreni slavili u svlačionici s predsjednicom

Komentara 18

ŠT
ŠtoReći
01:01 08.07.2018.

Vatreni, čestitam od srca! samo naprijed, dajte sve od sebe,vatreno igrajte mi ćemo vatreno navijati i bit će .... hvala vam :)

KR
kruti221
00:58 08.07.2018.

partija, gubernator pupavac&spodobe a la stazić i boki glavašević na APARATIMA!!!! ihihihihi

WE
weAreCro
02:04 08.07.2018.

Ljudi sta je u gradu, ludnicaaaaaaaaa... ne da se opisati ovo... toliki izljev emocija, radosti i srece kod obicnog naroda, pa ovo nam znaju prirediti samo vatreni 🔥🇭🇷✌️SAMO HRVATSKAAAAAAAAA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije