Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE SAD OVO?

Marca: Je li ovo kraj Luke Modrića? Bio je junak Reala, sada dovode tri nove zvijezde

Champions League - Group H - Celtic v Real Madrid
Lee Smith/REUTERS
30.09.2022.
u 10:46

Pomalo je nevjerojatan obrat u medijima koji pišu da Modrić više nema mjesta u Realu nakon što je ponio kapetansku traku nakon ozljede Karima Benzeme.

Madridski AS je čvrsto uvjeren kako Luka Modrić od iduće sezone neće više igrati za madridski Real. 

Nogometni genijalac, 37-godišnjak, ima ugovor s kraljevskim klubom do iduće godine i navodno pouzdani izvori tvrde da je Real spreman riješiti se svojih veterana poput Kroosa i Benzeme, što ipak nema nikakvog smisla. 

Kako bilo, AS je projektirao novu momčad Reala za sljedeću sezonu. Javljaju da Perez i Ancelotti žele dovesti tri nove zvijezde kako bi zaista stvorili megamomčad. Kao potencijalna pojačanja spominju se Joao Cancelo iz Citya, mladi Jude Bellingham iz Borussije te najveća ''zvjerka'' Erling Haaland koji je tek pojačao Manchester City. 

 

 

Ako se ove najave obistine, u prvoj momčadi Reala više vjerojatno neće biti našeg Luke Modrića i ona će izgledati otprilike ovako:

Courtois – Carvajal, Alaba, Militao, Cancelo – Bellingham, Tchouameni, Camavinga (Valverde) – Vinicius, Haaland, Rodrygo. 

Standings provided by SofaScore
 
 

Komentara 39

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
11:31 30.09.2022.

Ima ugovor do sljedeće sezone. Naravno da će Real pomlađivati ekipu. Kakvo tjeranje?! Šta dramatizirate!? Uostalom Luki će biti dosta i samom nakon osvajanja SP i Lige nacija.

KO
koraknaprijed
11:20 30.09.2022.

Čuj tjeraju ga? Nitko nikoga ne tjera godine čine svoje,Luka je izdržao više od 90% drugih igrača na vrhu. Mislim da je i on imao što reći u toj odluci.

PI
Pilatus
11:19 30.09.2022.

Naš kapetan vodi nas i primiti će onaj zlatni pokal, onu kuglu koja je izmakla prije četiri godine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije