Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi napadač

Real Madrid nakon ozljede Modrića ipak dobio dobre vijesti, vraća se druga zvijezda

European Super Cup - Real Madrid v Eintracht Frankfurt
Kai Pfaffenbach/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.09.2022.
u 20:33

Francuski reprezentativac je pauzirao više od tri tjedna zbog ozljede tetive i bedrenog mišića.

Napadač europskog prvaka Real Madrida Francuz Karim Benzema (34) oporavio se od ozljede i spreman je za predstojeću utakmicu sedmog kola Primere protiv Osasune, objavio je "Kraljevski klub".

Francuski reprezentativac je pauzirao više od tri tjedna zbog ozljede tetive i bedrenog mišića.

- Osjećam se dobro i radujem se utakmici u nedelju - kazao je Benzema.

- Danas mi je bio prvi trening. Ovih dana sam dosta trčao i vježbao snagu unutar objekata. Trenirao sam i kod kuće - dodao je.

Benzema je ove sezone odigrao šest utakmica u svim natjecanjima postigavši četiri gola.

- Imamo sjajnu momčad, iako se može reći da imamo dvije momčadi. Nema razlike između ljudi koji počinju utakmicu ili onih koji je završe. U našim glavama znamo da moramo pobijediti u svakoj utakmici. Svaka utakmica je važna - poručio je.

Podsjetimo, Real u nedjelju neće moći računati na kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića koji je zaradio ozljedu u Ligi nacija. Prema pisanju španjolskog tiska ozljeda nije teže prirode, radi se o preopterećenju kuka i bedrenog mišića pa će Luka, možda čak i preventivno, pauzirati nekoliko utakmica. Španjolci pišu da se još ne zna točno kada će se Modrić vratiti, ali da bi za veliki derbi s Barcelonom (16.10.) trebao biti spreman.

Real Madrid je trenutačno prvi na ljestvici španjolskog prvenstva sa 18 bodova, dva više od Barcelone, dok je u skupini Lige prvaka ostvario dvije pobjede.

Standings provided by SofaScore

>> Pogledajte i video: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Cristiana Ronalda

 

Komentara 1

AL
Alen1001
20:47 30.09.2022.

Ancellotti je taj koji ce odluciti o tome da li Luka treba ili ne! Sigurno nece AS ili mediji. Trenutno je takva situacija, da se ti top-igraci mogu odluciti izmedju nekoliko klubova, sve ovisi o lovi. Zasto bi se netko bez prisile odlucio protiv jednog od glavnih igraca? Podsjetimo: Real je ove sezone pobijedio sve utakmice! Copa del Rey, Primera Division, Champions Liga, SuperCup itd. I to onda ides razmontirati?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije