Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATAR 2022

Ugledni britanski list svrstao vatrene među favorite SP-a: 'Hrvatska je sila u usponu'

Hrvatska povela protiv Austrije 2:1 golom Marka Livaje
Igor Soban/PIXSELL
29.09.2022.
u 08:49

Vatreni će, prema najavama, biti pritajeni favoriti koji mogu iznenaditi svakoga

Dobre partije hrvatske reprezentacije u Ligi nacija nisu ostavile ravnodušnim ni poznati engleski sportski dnevnik The Guardian

Ugledne novine uoči SP-a napravile su analizu i objavile tekst koji je predstavio glavne favorite Mundijala u Kataru, a vatreni su stavljeni na osmo mjesto kad je riječ o glavnim kandidatima za svjetskog prvaka. 

Guardian je poredao favorite ovim redoslijedom: Brazil, Argentina, Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Danska, Francuska te na osmom mjestu Hrvatska. Momčad Zlatka Dalića strahovito je napredovala i to za pet mjesta u odnosu na zadnju listu Guardiana pred početak SP-a. 

"Sugestije da je Hrvatska sila u padu srušene su činjenicom da je zasluženo osvojila prvo mjesto skupine Lige nacija u kojoj su Danska i Francuska. Luka Modrić (37) bio je nezaustavljiv prije tjedan dana u pobjedi nad Danskom i zatim je zabio za uvjerljivo slavlje kod Austrije. Hrvatska stara garda ima snage za zadnji juriš koji bi ih u Kataru mogao odvesti daleko", komentar je o Hrvatskoj.

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 4

Avatar kenshi
kenshi
09:45 29.09.2022.

Po čemu je The Guardian ugledni list?

GE
gepard
09:49 29.09.2022.

Kako sila u usponu ako je Hrvatska vicešampion svijeta?',čini mi se malo nelogično.Mislim da je za njihovu zaslijepljenost kriva njihova narcisoidnost.

SD
sdragan
09:42 29.09.2022.

Hrvatska na 8 mjestu...Srbija na 10-tom! Stižemo vas polako ali sigurno braćo...Nadam se da ćemo se naći u finalu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije