Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE AS

Španjolci najavili odlazak Luke Modrića i ostalih senatora Reala

LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid
SUSANA VERA/REUTERS
29.09.2022.
u 10:18

Je li došlo vrijeme kada se počinje raspadati slavna Realova generacija?

Čitani madridski dnevnik AS, inače jako blizak madridskom Realu, najavio je provjetravanje svlačionice u narednom ljetnom prijelaznom roku. 

Čak 11 igrača se nalazi pred istekom ugovora, mogao bi se dogoditi pravi ezgodus iz svlačionice kraljevskog kluba, a navodno je upitan i naš Luka Modrić

- Situacija svakog od njih prilično se razlikuje, čak i među onima na ovom popisu koji se esencijalni igrači, stupovi momčadi. Poput Benzeme, koji za manje od dva mjeseca navršava 35 godina, zatim Kroosa, koji za tri mjeseca puni 33 godine te Modrića, koji je početkom mjeseca proslavio 37. rođendan. - piše AS te ističe kako je najveća nepoznanica Modrić. 

Luka će morati pričekati kraj sezona kako bi opet pregovarao o produljenju ugovora, dok Benzema i Kroos praktički sigurno ostaju, ukoliko se Nijemac ne odluči oprostiti od nogometa. Španjolski prvak je već doveo odgovarajuće zamjene u vidu Camavinge i Tchouamenija, na radaru je i mladi Jude Bellingham

Što se tiče novih vijesit o ozljedi aduktora, isti izvor navodi kako će hrvatski maestro pauzirati tjedan dana, što je manje od prethodnih predviđanja Marce. 

Standings provided by SofaScore

>> Pogledajte: Ovo što radi Luka Modrić je nevjerojatno, a uskoro će napuniti 37 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije