Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka suca

Je li Dinamo oštećen protiv Hajduka?

Hajduk
Foto: Screenshot
1/5
18.02.2018.
u 16:49

Soudani je bio u izglednoj situaciji, vratar gostiju Letica rukom zaustavio njegov pokušaj, ali, čini se, to je napravio izvan kaznenog prostora.

Hajduk je u 53. minuti najvećeg hrvatskog derbija poveo protiv Dinama, zabio je Ohandza nakon nesporazuma Leškovića i Livakovića.

No, neposredno prije tog gola na drugoj strani dogodila se sumnjiva situacija. Soudani je bio u izglednoj situaciji, vratar gostiju Letica rukom zaustavio njegov pokušaj, ali, čini se, to je napravio izvan kaznenog prostora.

Sudac se nije oglasio, a u kontri je Hajduk poveo.

 

Kasnije je bilo još spornih situacija, a više o njima pročitajte OVDJE.

Što vi mislite, je li Letica loptu dirao rukom izvan kaznenog prostora? Odgovorite u anketi na dnu članka...

Ključne riječi

Komentara 77

JA
jaxjones123
16:59 18.02.2018.

Sudac je bio katastrofalan i to za obe strane.

AS
atilla sb 1986
16:57 18.02.2018.

Dinamo je oštećen onog trenutka kad je ovaj postao trener

KR
kruni
17:38 18.02.2018.

sudac je bio katastrofalan i sve bitne greske su bile na stetu dinama , pocelo je od faula na Gavranovicu di je morao dat crveni karton posto je sam isao na gol , pa dva puta zaledje di nije bilo , pa onda ruka golmana hajduka znaci normalno crvena za golmana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije