Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će repova

Sudac opet u prvom planu! Ohandza srušio Dinamo u Maksimiru

Sudac opet u prvom planu! Ohandza srušio Dinamo u Maksimiru
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
18.02.2018. u 16:53

Hajduk je u Maksimiru u 22. kolu HNL-a s minimalnih 1:0 srušio Dinamo golom Ohandze, no nakon utakmice najviše će se pričati o odlukama suca Tihomira Pejina.

Malo toga vidjeli smo u prvih 45 minuta u Maksimiru. Više su se pratile tribine jer do 18. minute samo se čula Torcida, dok su Boysi šutjeli zbog bizarne odluke čelnika Dinama da navijačima mlađima od 18 godina zabrani ulazak na sjevernu tribinu.

Jedinu pravu priliku imali su modri i to u 33. minuti kada je Soudani pobjegao obrani Hajduka i pokušao je udarcem s 18 metara prebaciti Leticu, koji pravovremeno izlazi s gola sjajno skida udarac Alžircu.

Dinamo Hajduk HNL Ohandza
1/16

Dinamo je bolje krenuo u nastavku, zaprijetio preko Ademija, a onda i preko Soudanija, kojeg je u izglednoj situaciji na rubu šesnaesterca zaustavio Letica, a ostaje sporno je li vratar Hajduka igrao rukom izvan svog prostora. No, nakon toga uslijedila je brza kontra bijelih, a veliki nesporazum  Leškovića i Livakovića iskoristio je Ohandza koji lakoćom donosi vodstvo gostima u 53. minuti.

Domaćin je veliku priliku za izjednačenje imao u 60. minuti kada je Olmo prošao po lijevoj strani, pa dao za Gavranovića čiji udarac blokira obrana Hajduka, no lopta se odbija do Soudanija koji je sam na osam, devet metara, no Letica su mu fenomenalno brani udarac. U 63. minuti još se jednom zatresla mreža domaćina, no gol Saida ovog puta opravdano je poništen zbog zaleđa.

Dinamo je imao inicijativu, a bolju priliku od jedanaesterca u 80. minuti nisu mogli dobiti. Bila je to sporna odluka Pejina koji je u duelu Soudanija i Borje Lopeza vidio ruku Španjolca, a ne prekršaj Alžirca. Uz to, pokazao je braniču bijelih drugi žut i put u svlačionicu. Odgovornost je preuzeo Gavranović, no promašio je cijeli gol.

Nova sporna odluka suca u 84. minuti kada je Doumbia srušio Ohandzu u izglednoj poziciji, no dobio je samo žuti karton. U sličnoj situaciji jučer na utakmici Osijek - Rijeka Župarić je isključen već u 6. minuti. Digla se klupa Hajduka zbog te odluke pa je Željko Kopić poslan na tribinu.

Dinamo do kraja nije uspio ozbiljnije ugroziti Hajduk koji tako iz Maksimira nosi velika tri boda. Dinamo je unatoč porazu ostao vodeći s 53 boda, dok je Hajduk drugi sa 44 boda.

Komentara 69

EC
ecimis
17:00 18.02.2018.

Kopić u tri mjeseca od Hajduka napravio momčada, a Cvitanović nastavlja amaterizirati Dinamo.

ST
stefj
15:49 18.02.2018.

Ma bravo Cvitanoviću, Dinamo igra bunker usred maksimira. Baš pravi trener...

ST
stefj
16:57 18.02.2018.

Da li će napokon u Dinamo doći iz pozadine do glave da je Cvitanović loš trener? Nije dobio niti jednu malo težu utakmicu, a evo ovu je i izgubio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije