Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠEN REKORD

Jack Grealish i službeno u Cityju: U redove prvaka prešao za 100 milijuna funti!

FILE PHOTO: Premier League - Aston Villa v Watford
Carl Recine/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.08.2021.
u 23:45

Dosadašnji rekordni transfer bio je dolazak Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United za 89.3 milijuna funti 2016.

Engleski nogometni prvak Manchester City objavio je kako je angažirao engleskog reprezentativnog veznjaka Jacka Grealisha (25), dosadašnjeg kapetana Aston Ville, s kojim je potpisao ugovor na šest godina.

Iz Cityja nisu objavili financijske detalje, ali britanski mediji navode kako je Aston Villi, s kojom je Grealish imao ugovor do ljeta 2025. godine, plaćena odšteta od 100 milijuna funti čime je Grealish postao najskuplji igrač u povijesti Premier lige.

Dosadašnji rekordni transfer bio je dolazak Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United za 89.3 milijuna funti 2016.

- City ima najbolju momčad u zemlji, a vodi ju menadžer kojeg se smatra najboljim na svijetu. Stoga je dolazak ovdje ispunjenje sna - kazao je Grealish.

Osim Grealisha, City u svoje redove želi dovesti i kapetana engleske reprezentacije i Tottenham Hotspura Harryja Kanea, a u njegovom slučaju odšteta bi bila i veća od 100 milijuna funti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije