Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN NAPADAČ VIŠE

Iznenadni potez izbornika: Dalić pozvao Belju za utakmicu s Armenijom!

Cardiff: Utakmica skupine D kvalifikacija za UEFA Euro 2024, Wales - Hrvatska
Foto: Nick Potts/PIXSELL
1/3
18.11.2023.
u 22:19

Beljo je standardan igrač u mladoj reprezentaciji, a u posljednje vrijeme pojavljuje se i na Dalićevom popisu. Dragan Skočić, izbornik U-21 reprezentacije rekao je da neće računati na njega, no Dalić mu je poslao pretpoziv kojeg je ipak odlučio aktivirati

Izbornik Zlatko Dalić izrazio je zabrinutost zbog broja napadača u reprezentaciji. Stoga je odlučio pretpoziv Dionu Dreni Belji.. Igrač Augsburga slobodan je od klupskih obaveza nakon što je prije nekoliko dana u prijateljskoj utakmici zabio hat-trick Regensburgu.

Očito izbornika nije razočarao u utakmicama protiv Turske i Walesa pa ga je odlučio iznenaditi i pozvati na odlučujući susret za plasman na Euro. Hrvatska se s Armenijom susreće 21. studenog na Maksimiru. Trenutno "vatreni" imaju 13 bodova, dva više od trećeplasiranog Walesa koji iduću utakmicu igra protiv Turske.

GALERIJA  'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

Cardiff: Utakmica skupine D kvalifikacija za UEFA Euro 2024, Wales - Hrvatska
1/48

"Moramo uzeti još jednog napadača jer jedina alternativa Anti Budimiru je sad Mario Pašalić, ne daj Bože da nešto zapne jer nemam koga uvesti u igru", rekao je Dalić na press-konferenciji. 

VEZANI ČLANCI:

Beljo je standardan igrač u mladoj reprezentaciji, a u posljednje vrijeme pojavljuje se i na Dalićevom popisu. Dragan Skočić, izbornik U-21 reprezentacije rekao je da neće računati na njega, no Dalić mu je poslao pretpoziv kojeg je ipak odlučio aktivirati.

VIDEO Preko 1000 hrvatskih navijača stiglo je u hladnu Rigu: 'Volim te Hrvatsko'

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
22:47 18.11.2023.

Kaj je z malim Šimićem, zakaj se i njeg ne isproba ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije