Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP u-21

Izbornik Gračan objavio popis igrača za dvoboje protiv Grčke i San Marina

Hrvatska U-21
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
02.10.2018.
u 12:51

Hrvatska protiv Grka igra 12. listopada u Puli, a tri dana poslije gostujemo kod San Marina

Izbornik hrvatske mlade reprezentacije Nenad Gračan objavio je popis za odlučujuće kvalifikacijske utakmice za EP igrača do 21 godine protiv Grčke i San Marina.

Na popisu su se našli Nikola Vlašić, Josip Brekalo i Duje Ćaleta-Car, a otpali su Michele Šego, Robert Mudražija i Kristijan Bistrović.

Mladi vatreni trenutačno su drugi u skupini 1 s tri boda manje od Grčke. Pobijede li Gračanovi izabranici u te dvije utakmice, izborit će i EP koji se sljedeće godine igra u Italiji i San Marinu.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Hrvatska protiv Grka igra 12. listopada u Puli, a tri dana poslije gostujemo kod San Marina. U prvom dvoboju protiv Grka susret je završio s rezultatom 1:1 i pobjedom bi preuzeli prvo mjesto.

Naša mlada reprezentacija odlazak na Euro čeka još od 2004. kada je momčad u Njemačkoj vodio Martin Novoselac. Tada smo bili posljednji u skupini.

Komentara 2

SK
strogo kontrolirani vlakovi
01:54 03.10.2018.

Dani Olmo!

DR
Drass79
13:02 02.10.2018.

Mudražija je jedan od boljih igrača generacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije