Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li Interov san moguć?

Iz Madrida je odmah stigao odgovor na ponudu za Modrića!

Luka Modrić i Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
01.08.2018.
u 10:16

Talijani žele svojoj ligi vratiti stari sjaj, a dovođenje Cristiana Ronalda u Juventus dobar je put za to. A kad bi tamo došao i Luka Modrić, to bi za Serie A bio pun pogodak.

Vijest o navodnim pregovorima Intera i Luke Modrića, koju je jučer objavio Sky Sports, odjeknula je svijetom i odmah su počele rasprave oko toga hoće li hrvatski nogometaš napustiti Madrid.

Talijani žele svojoj ligi vratiti stari sjaj, a dovođenje Cristiana Ronalda u Juventus dobar je put za to. A kad bi tamo došao i Luka Modrić, to bi za Serie A bio pun pogodak.

>>Pogledajte koji velikani žele vatrene

No, koliko god se navijači Intera veselili pri pomisli na to da im dođe naš kapetan, od toga najvjerojatnije neće biti ništa. Naime, talijanskim medijima već je stigao odgovor.

Španjolska Marca objavila je članak pod naslovom "Interov nemogući san je Luka Modrić."  Tekst je potpisala redakcija Marce, a kako su oni jako bliski Realu (neki ih čak nazivaju Realovo glasilo, nap.a.), ovo se može tretirati kao odgovor kraljevskog kluba Interu.

Luka Modrić i Ronaldo
1/6

"Istina je da ni Real ni hrvatski igrač ne pomišljaju na prekid njihove plodne veze, tako da je Interov san nemoguć. Najbolji igrač SP-a nakon tog natjecanja poručio je da do odlaska u mirovinu želi igrati za Real, a klub nikad ne bi prihvatio ponudu za njega", piše u tekstu pa se dodaje:

"Ustvari, jedino o čemu Modrić trenutačno razmišlja jest kako osvojiti novi u nizu trofeja s Realom, kada 15. kolovoza bude u Tallinnu igrao protiv Atletica za europski Superkup."

>>Pogledajte kako pjevaju hrvatski nogometaši

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
11:26 01.08.2018.

Moj delač pa kako sada ništa prije 4 sata je išao u inter pa pakirao kofer za man un pa bio u kini pa daj citaj malo transfer market pa objavi di tko ide aha to ne mozes jer se ne bavis sportom i cunjenicama nego lazima zar je uistinu moguce da danasnje novine u 2018 god objavljuju neistine poluinformacije i da se time bave a ne vijestima zbivanjima istinom... I jel zebi trrba da te svaki citatelj sprda omalovazava samo zato sto ti pametan lazes i primas placu a mi glupi komentiramo pa dragi delac vjrrujem da tu vecina ima vecu placu od tebe bolji posao od tebe a vjerujem da mi svi sboj posao odradimo posteno korektno i kako treba... Prvo si mi bio glup neinformiran decec koji nrma pojma o nobinarstvu A POGOTOVO O SPORTU jer osim luke cr messia za druge igrace ni ne znas danas te vec pocinjem i zaliti i takvi poput tebe su i zasluzni sto je drzava u k.... Jer sto ocekivat od ikoga kd je drzava prepuna pacenika jazavaca poput tebe.. Stvarno ne vjerujem da jedan muskarac moze biti takbp dno dna u pounavanju sporta i obavljanju svog posla....

CB
Crash_Bandicoot
12:15 01.08.2018.

Ovaj novinar je stvarno truba.

RI
Rizlman
12:16 01.08.2018.

Opet ovaj novinar koji svake godine na ljeto izmišlja vijesti o tome da Luka Modrić negdje ide. Što je tebi čovječe? Luka Modrić igra za Real Madrid, to je najveći i najtrofejniji klub svih vremena, i nema odlaska odatle ize iz dva razloga: Luka Modrić obožava nogomet i zato i je najbolji igrač na svijetu, i želi igrati za najveći klub na svijetu, a Real je najveći klub na svijetu upravo zato jer uvijek dovodi i zadržava najbolje igrače. Koji dio te priče koja je jasna da ne može biti jasanija tebi nije jasan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije