Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijest odjeknula svijetom

Velikan radi na dovođenju Modrića: 'Stupili su u kontakt s agentom!'

Luka Modrić i Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
01.08.2018.
u 08:26

Gianluca Di Marzio i Fabrizio Romano, ugledni talijanski novinari i stručnjaci za transfere također su prenijeli tu vijest na svojim profilima

Svakim danom medijskim svijetom odjekne nekoliko vijesti vezano uz transfere igrača, a u posljednje vrijeme svjetski mediji često pišu o hrvatskim reprezentativcima.

Nakon uspjeha na SP-u, vatreni su postali hit pa se o njima često piše i dovodi ih se u kontekst s brojnim europskim velikanima. A sinoć je tako odjeknula vijest o Luki Modriću.

>>Pogledajte koji velikani žele dovesti hrvatske nogometaše

Name, prema pisanju talijanskih medija, Inter je ozbiljno zagrizao za našeg kapetana i želi ga dovesti u svoje redove, što bi bio svojevrsni odgovor Juventusu koji je doveo Cristiana Ronalda.

Gianluca Di Marzio i Fabrizio Romano, ugledni talijanski novinari i stručnjaci za transfere također su prenijeli tu vijest na svojim profilima na društvenim mrežama te su otkrili kako je milanski klub na tome radio već neko vrijeme i to u tajnosti, a sad je priča procurila u javnost.

>>Pogledajte kako je Lovren sve na smijao videom s ljetovanja

Iako cijela ova vijest djeluje pomalo nerealno jer je teško očekivati da bi Real pustio Modrića, pogotovo nakon odlaska Ronalda, ali Sky Sports tvrdi kako su čelnici kluba već stupili u kontakt s Modrićevim agentom.

Luka Modrić i Dejan Lovren
1/6

Izgleda da Inter najviše od svih želi iskoristiti uigranost hrvatskih nogometaša i dovesti ih što više. Otprije imaju Brozovića i Perišića, sad su već dogovorili dolazak Vrsaljka, a najnovija meta im je, eto, Modrić...

Inter je nekoć spada u sami europski vrh, prije osam godina osvojio je Ligu prvaka, ali otada je imao slabe rezultate. No, ove sezone će prvi put nakon šest godina igrati LP i zato žele složiti konkurentnu momčad.

Vrlo brzo nakon objave Sky Sportsa, iz Madrida je stigao odgovor!

Komentara 11

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
08:43 01.08.2018.

Delač sta nisi prodo mod za 300 milijuna u kinu prosli tjedan kak sad opet prodaja.... Vec si 11 transfera napravip u 13 dana sa modricem

DH
dalibor.hren
09:18 01.08.2018.

Odmah, kad vidim naslov, znam i autora teksta! Još bi ga samo Lubina trebala uglazbiti!!!

DI
Diesel
10:23 01.08.2018.

Jos im Ivan Rakitic fali, jelde?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije