Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real gradi momčad

Trener Reala iznenadio odlukom: Evo tko će biti zamjena Modriću!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.07.2018.
u 20:09

Španjolski mediji više u ulozi Modrićeva nasljednika ne vide Kovačića, već za njega pišu da sigurno odlazi u drugi klub.

Nakon što je Cristiano Ronaldo otišao iz Reala u Juventus, Luka Modrić postao je kralj Madrida. Iako je naš reprezentativac i prije slovio kao motor kraljevskog kluba, sada je postao prava ikona.

Potvrđuju to i španjolski mediji koji pišu kako je nakon SP-a u Rusiji Modrićev dres postao pravi hit među navijačima Reala koji ga nemilice kupuju.

>>Pogledajte koji velikani žele hrvatske nogometaše

Zbog svega toga i pojedini španjolski mediji promijenili su ploču i više ne pišu da će Luka ovog ljeta napustiti Real, što je bio slučaj prije Mundijala i Ronaldova odlaska.

Sad se tvrdi da će biti glavni igrač, ali da čelnici kluba moraju razmišljati o njegovoj zamjeni. Naime, Luka već ima 32 godine i mora ga se čuvati pa će zasigurno biti dosta rotacije. Posebno nakon što se hrvatski kapetan u potpunosti iscrpio na SP-u pa će propustiti pripreme, a onda će lagano hvatati svoju najbolju formu.

Luka Modrić
1/8

Zbog toga Florentino Perez želi dovesti njegova nasljednika, a u tom kontekstu spominjali su se Thiago ili Eriksen. No, novi trener kraljeva Julen Lopetegui sve je iznenadio odlukom!

On je, naime, odbio dovođenje nekog novog igrača jer smatra da Lukina nasljednika već imaju u svojim redovima. On želi to mjesto prepustiti Daniju Ceballosu.

"Iako su Ceballos i Modrić različiti tipovi igrača, Lopetegui mu želi dati priliku. Kod Zidanea se nije naigrao, iako je u Betisu pokazao da zna igrati nogomet", piše Diario Gol.

Spomenimo i kako španjolski mediji više u ulozi Modrićeva nasljednika ne vide Kovačića, već za njega pišu da sigurno odlazi u drugi klub.

POGLEDAJTE VIDEO Vaterpolisti zapjevali Moju domovinu na dodjeli medalja

 

Komentara 43

JU
juroqueteamo2
23:09 30.07.2018.

Danas su rekli, iz Real MAdrid-a (citajte danasnji www.as.com) da nece prihvatiti niti jednu ponudu za Kovacica jer absolutno racunaju na njega da bude dio prvoga tima. Nemojte pisati izmisljotine. :)

DU
Deleted user
20:45 30.07.2018.

Ludi novinari. Samo seru.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
04:29 31.07.2018.

ove Novine postale ko neke sapunije!!! Izmišljotine !!!!! A mi čitamo smeće i komentiramo bezveze !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije