Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski derbi

Ivković uoči Dinama: Nisu mi to kvalifikacije, ni neki poseban motiv

Tomislav Ivković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
01.11.2013.
u 19:28

– Treba se riješiti kompleksa manje vrijednosti i ne opterećivati se s time da se baš sad treba dokazati

Momčad koja ima sedam mladih reprezentativaca po tome je potentnija od, primjerice, vodećeg Hajduka. I takva Lokomotiva ide u goste Dinamu, klubu koji nikad nije pobijedila.

– Ovo mi je utakmica kao i svaka, čak sam nekad više motiviran kad igramo protiv slabijih. Želimo Dinamu otežati, a budemo li igrali kao s Hajdukom u drugom poluvremenu, moći ćemo možda nešto i napraviti – kazao je trener Lokomotive Tomica Ivković.

Priča se o vama kao kandidatu za trenera plavih, je li vam ovo kvalifikacijska utakmica?

Želimo otežati Dinamu, moramo igrati kao protiv Hajduka

Tomislav Ivković

Trener Lokomotive

– Lijepo je biti kandidat medija, gurate me u Dinamo rukama i nogama i zahvaljujem, ali drugdje se odlučuje o kandidatima.

Lokomotiva ove sezone nije dobila nikoga iz vrha ljestvice, je li najslabija u toj konkurenciji?

– Rezultati govore da jesmo, ali meni je važnije da dobro igramo i da su ljudi zadovoljni nego da imamo tri boda više i igramo loše. A prošle sezone bili smo lošiji samo od Dinama.

Što učiniti da prekinete loš niz protiv plavih?

– Treba se riješiti kompleksa manje vrijednosti i ne opterećivati se s time da se baš sad treba dokazati, biti najbolji da bi igrač otišao u Dinamo. To sam rekao igračima, samo neka se opuste. A ključ utakmice dogodit će se u “srcu”, a to će biti borba bivših lokosa, Brozovića, Ademija i Antolića s njihove te Chage, Trebotića i Šovšića s naše strane.     

Komentara 4

Avatar Ante.78
Ante.78
20:40 01.11.2013.

Ivković igra i igrat će onako kako mu se kaže. Sve drugo je parodija na Hrvatski način.

Avatar oracle5
oracle5
12:07 02.11.2013.

ako lokomotiva nije pobijedila dinama kad je bio uvjerljivo vodeći na ljestvici koja je vjerojatnost da se to dogodi sada kad postoji kakva takva neizvjesnost u prvenstvu

HR
hrabrosrce
13:38 02.11.2013.

gdin. ivković je u životu slušao samo mamu, tatu i mamića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije