Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOSI NA OSIJEK

Ivković: U momčadi imam 'male medeke' koji se kasno bude

Igor Tudor, Tomislav Ivković (1)
Slavko Midžor/Pixsell
28.09.2013.
u 08:00

- Čeka nas teška utakmica protiv Osijekove mladosti, a nadam se da ćemo ovaj put od prve minute igrati onako kako znamo - kaže Ivković.

Uoči subotnjeg dvoboja s Osijekom (Maksimir, 15 sati), nogometaši Lokomotive na Kajzerici su se družili s dječacima iz OŠ Trnsko. “Klinci” su pucali 11-erce, a potom su postavljali i zanimljiva pitanja na konferenciji za novinare treneru Tomislavu Ivkoviću i povratniku u momčad, Ivanu Peki. Jedno od njih bilo je upućeno Ivkoviću: je li mu bilo lakše kao igraču, ili sad kao treneru?

- Kao igraču, nema nikakve dvojbe. Onda sam brinuo samo o sebi, a sad moram misliti na cijelu svlačionicu! Otprilike, kao učitelj u školi - bio je slikovit Ivković, a potom je o subotnjoj utakmici rekao:

- Papirnati smo favoriti, no to treba potvrditi na travnjaku. Čeka nas teška utakmica protiv Osijekove mladosti, a nadam se da ćemo ovaj put od prve minute igrati onako kako znamo. Obično se “budimo” u drugom poluvremenu, imam u momčadi “male medeke” kojima treba malo više vremena da se probude - kaže Ivković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije