Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjerni navijač

Ivanišević: Navukao sam na WBA jer su poput mene. Nikad ne znaš što će napraviti

Goran Ivanišević
Grgur Žučko/PIXSELL
05.12.2013.
u 20:24

- Svi kažu da nikad nećemo ući u Ligu prvaka - ali i za mene su govorili da ne mogu osvojiti Wimbledon s pozivnicom - kaže Ivanišević.

Goran Ivanišević svladao je u londonskom Royal Albert Hallu Grega Rusedskog s dva puta po 7:6, a onda požurio na utakmicu svojeg voljenog kluba West Bromwich Albiona protiv Manchester Cityja. Goran je premjestio termin meča s Rusedskim da stigne na utakmicu, no WBA je tijesno izgubio s 3:2.

- Radije bih da sam izgubio od Rusedskog nego da su Baggiesi poraženi - rekao je Ivanišević koji se tijekom poluvremena predstavio publici. Prije utakmice je objasnio kako je postao najvjerniji hrvatski navijač Albiona.

- Da mi je netko rekao da ću postati navijač West Bromwicha, ne bih mu vjerovao - rekao je Ivanišević za Express pa objasnio kako se to dogodilo. "Krivac" je David Law, menadžer za medije na Touru.

- David je lud za West Bromwichem i stalno mi je pričao o njima. Uvijek je pratio rezultate. Prije osam godina nisam ništa znao o WBA-u. Bili su na dnu lige i David mi je išao na živce. No, onda sam počeo pratiti njihove rezultate i navukao se. U hotelskoj sobi bih po teletekstu tražio kako su odigrali.

WBA je trenutno 13. momčad Premierlige.

- WBA je poput mene - uzdižu se i padaju. Nikad ne znaš što će napraviti. Svake godine želimo ostati u ligi, a ove se možemo nadati i nečem većem. Svi kažu da nikad nećemo ući u Ligu prvaka - ali i za mene su govorili da ne mogu osvojiti Wimbledon s pozivnicom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije