Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRANSFER

Osporavani hrvatski reprezentativac prelazi u jedan od najvećih klubova

Ivan Strinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
05.02.2018.
u 21:34

Hrvatski reprezentativac postigao je dogovor s rossonerima i da će na ljeto na San Siro stići kao slobodan igrač, pišu talijanski mediji

U Milanu će na ljeto igrati dva Hrvata - Nikoli Kaliniću pridružit će se Ivan Strinić.

Tvrde to talijanski mediji te navode da je hrvatski reprezentativac postigao dogovor s rossonerima i da će na ljeto na San Siro stići kao slobodan igrač.

Strinić je dvije godine igrao u Napoliju, no imao je malu minutažu pa je prošlog ljeta u transferu vrijednom dva milijuna eura preselio u Sampdoriju. Za klub iz Genove odigrao je 15 utakmica što su primijetili u Milanu i odlučili ga dovesti.

Strinić je do sada igrao za Hrvatski dragovoljac, Hajduk, Dnipro, Napoli i Sampdoriju. U dresu hrvatske reprezentacije upisao je 41 nastup.

Milanu posljednjih godina ne ide najbolje, no to je jedan od najvećih klubova. Sedam su puta osvojili Ligu prvaka i nakon Reala (12) su druga najuspješnija momčad, dok su prvaci Italije bili 18 puta.

Komentara 6

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:17 06.02.2018.

Ne ovisno o Strinicu, Milan vec dugo vremena ne zna sto ni kako kupuje. Klub je u rasulu.

IL
ilijan1a
22:39 05.02.2018.

Ako dođe on u Milan ja idem u Juventus

KA
kanđija
22:52 05.02.2018.

Strinić sve češće na klupi a novinari ga sele u Milan. Dobro Strinić zna kako doći do ovakvih članaka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije