Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doigravanje za Prvu HNL

Istra na jedanaesterce pobijedila Šibenik i ostala prvoligaš

Istra - Šibenik
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/10
01.06.2016.
u 22:30

Nogometaši Istre 1961 ostali su prvoligaši nakon što su u uzvratnoj utakmici majstorice za ostanak boljim izvođenjem jedanaesteraca u Puli pobijedili Šibenik sa 6:5 (1:1).

U osnovnom dijelu bilo je 1:1, kao i u prvom susretu u Šibeniku.

U dramatičnom dvoboju na Aldo Drosini tek je "rulet jedanaesteraca" odlučio konačnog pobjednika nakon što su obje momčadi propustile veliki broj prilika u 90 minuta susreta.

U osnovnom dijelu je Perica Šare u 50. minuti doveo Šibenčane u vodstvo, da bi samo minutu kasnije izjednačio Darko Šimić. 

Puljani su imali više sreće i spretnosti prilikom izvođenja jedanesteraca, a za domaće su zabijali Zlomislić, Gržan, Mihaljević, da Silva i Bouhna, dok je Đuriću obranio vratar Šibenika Nwologor.

Za Šibenik su pogađali Plazonić, Vukorepa, Grković i Barać, udarac Alispahića je obranio domaći vratar Brkić, a u šestoj seriji Nigerijac Collins je promašio vrata i ostavio Šibenčane u Drugoj ligi. 

Istra 1961 je prvoligaš neprekidno od 2009. godine, dok je Šibenik ispao iz Prve HNL 2011. godine.

>>Na Šubićevcu Šibenik i Istra igrali neodlučeno - 1:1

Komentara 1

DU
Deleted user
22:42 01.06.2016.

Ža mi je ali i drago. Ustvari baš me briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije