Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI WEST HAMA

VIDEO Petko: 'Ispadanje iz reprezentacije nije mi bio dodatan motiv, uvijek imam visoke ciljeve'

Zagreb: GNK Dinamo održao Media day
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
14.09.2021.
u 22:39

Nisam se čuo s Dalićem. Malo sam bio iznenađen, ali kao što vidite, reprezentacija je napravila pozitivan ciklus.

Dinamo u četvrtak u 18:45 u Maksimiru dočekuje West Ham u 1. kolu skupine H Europske lige. Pred novinare su u najavnom media dayu stali trener Damir Krznar, Luka Ivanušec i Bruno Petković.

Dok je Ivanušec naglasio da niti ne razmišlja o trećem mjestu u skupini koje vodi u nastavak europskog puta, ali u Konerencijskoj ligi, Petković je zaključio isto, a onda novinarima odgovorio i na pitanja o reprezentaciji:

- Bitno mi je da sam u funkciji momčadi. Naravno da nitko ne želi bit izostavljen iz ničega, svaki igrač bi htio biti u reprezentaciji, ali da budem iskren to me nije više motiviralo. Da sam bio pozvan u reprezentaciju, znači li to da bih bio manje motiviran?  Motiv mi je bio visok i prije i bit će i sad, jer se svakim danom nastojim motivirati za neke nove stvari. Naravno da iz dana u dan tražim motiv da budem bolji u nečemu. Kao igrač. Nisam se čuo s Dalićem. Malo sam bio iznenađen, ali kao što vidite, reprezentacija je napravila pozitivan ciklus. Ako izbornik misli da je tako najbolje, na njemu je odluka, a ja ću sigurno biti tu i na dispoziciji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentara 3

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
00:43 15.09.2021.

Mozda bi ga moglo motivirat ako ispadanjeiz reprezentacije smanji njegov ugovor , pa ga onda stisne njegova sponzorusa , da radi ono sto najbolje zna , da je jak u glavi ili ima srce Mandzukica , bio bi vec u ligi 5 i to u klubu koji igra ligu prvaka , ovako bi uskoro mogao u Lokomotivu

CG
crna.guja10
23:00 14.09.2021.

Da igraš za Hajduk bio bi u prvoj postavi reprezentacije......nažalost to je izbornik koji voli ajdukovce!! Samo da ne nastavi sa rezultatom postignutim poslije svjetskog prvenstva......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije