Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolan poraz

Igrači iskreno o tome što ih je ubijalo u pojam tijekom sraza s Brazilom

Hrvatska - Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/9
20.01.2019.
u 21:45

- Najbitnije je da ne bude nikakve svađe među nama igračima, skupit ćemo glave i pokušati sve u zadnje dvije utakmice - izjavio je Karačić.

Kada primiš sedam golova u praznu mrežu, i to samo u prvome poluvremenu, to te psihički ubije - izjavio je nakon poraza od Brazila u Kölnu hrvatski rukometaš Luka Stepančić.

U prvom susretu drugog kruga svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, hrvatska reprezentacija je neočekivano izgubila od Brazila 26:29 (13:17) ugrozivši plasmanu u polufinale.

>>> Hrvatski navijači uoči utakmice protiv Brazila

Stepančić je postigao pet golova iz osam udaraca, no ni njegov učinak nije pomogao da se izbjegne posve neočekivani poraz od južnoameričke selekcije.  

- Do jučer je sve izgedalo idelano za nas, a Brazil se pokazao kao svojevrsna nagazna mina. Kad primiš sedam golova na praznu mrežu u prvom dijelu, to te psihički ubije. Imali smo jako puno tehničkih pogrešaka, valjda večeras kao u sve ove utakmice ukupno. Pokušali smo stići, ali i da smo stigli, iskreno, ne bi bilo zasluženo, Brazilci su odigrali fenomenalno. Sada moramo pobijediti Nijemce, koji će također biti pod pritiskom jer igraju doma. Moramo se boriti protiv Nijemaca i Francuza - izjavio je Stepančić.  

- Odigrali smo jako lošu utakmicu, a katastrofalan je bio početak. Nismo ušli dobro i onda smo morali stizati veliku većinu ogleda, a to nije naša igra. Ne znam razlog zašto je to bilo tako, ali se nadam da ćemo to ispraviti. Došli smo u Köln po dvije pobjede za polufinale, ali ćemo očito morati težim putem. Najbitnije je da ne bude nikakve svađe među nama igračima, skupit ćemo glave i pokušati sve u zadnje dvije utakmice - izjavio je Karačić. 

Željko Musa, koji je bio igrač utakmice protiv Španjolske, protiv Brazila je šutirao svega jednom i postigao jedan gol.

- Imali smo puno i previše tehničkih pogrešaka u obrani i napadu što su Brazilci iskoristili. Nismo bili pravi i nismo pokazali igru iz prvih pet utakmica. S nama nikad ne može biti jednostavno, i sad se, kao i obično, moramo vaditi - kazao je.  

I vratar Marin Šego se uklopio u sivilo momčadi, susret je završio sa samo pet obrana.  

- Ovaj poraz može utjecati na nas. Mi smo bolja momčad od Brazila, ali to danas nismo pokazali. Loše je i što smo se pošteno svi umorili večeras jer smo stalno stizali rezultat, a već sutra nas čeka utakmica s Nijemcima. 

- Jako smo razočarani porazom protiv Brazila. Primili smo 17 golova u prvom poluvremenu, od čega šest-sedam na prazan gol, to je stvarno bilo previše. Pa od Španjolaca smo primili 19 golova cijelu utakmicu. Sad smo pokvarili sve dobro što smo dosad učinili. Nije ništa funkcioniralo, niti napad 7 na 6, niti naša obrana 5-1, niti 6-0. Odigrali smo stvarno lošu utakmicu i Brazil je zasluženo pobijedio - rekao je razoračani Domagoj Duvnjak, dodavši kako treba zaboraviti Brazil i pokušati se boriti za polufinale dok god ima šanse. 

Komentara 25

IL
ilijan
22:02 20.01.2019.

Ajmo dečki idemo po dvije pobjede i dalje u polufinale

PR
prajdali100
22:03 20.01.2019.

A što ste mogli ? Červar je postavio očajnu taktiku, slabo pripremio utakmicu i tako to biva.Njemci su ove tipove dobili 34: 21 !!!!!!! I prije ove utakmice, pošalje kući izuzetnog mladog igrača, Jaganjca, a pozove četvrtog pivota ???????? Ima li pilota u avionu ? Još nam samo treba da, malom pukne film i da gotovog igrača damo BiH, Švedskoj, Francuskoj.....

DU
Deleted user
21:58 20.01.2019.

Decki glavu gore. Sutra protiv Njemacke do pobjede. Kakav umor? To ne postoji. Zar to nisu najbolje demonstrirali nasi vatreni. Ugledajte se na njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije