Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rano smo zabrljali

Červar odgovorio zašto je forsirao 7 na 6 i primio osam komada u praznu mrežu

Lino Červar
Foto: Reuters/Pixsell
20.01.2019.
u 20:17

Za igru 7 na 6 moraš biti koncentriran, a mi to nismo bili - kazao je izbornik

Hrvatska reprezentacija primila je osam pogodaka u praznu mrežu u 26:29 porazu od Brazila. Pet takvih golova omogućilo je suparniku da vrlo rano dođe na šest razlike, 11:5 i 12:6, no izbornik Lino Červar je ostao pri tvrdnji da je bilo najbolje tako pokušavati u napadu.

- Gledajte, morali smo. Što sam mogao? Imali smo velikih problema s njihovom dubokom obranom - odgovorio je Červar i tome dodao da nismo imali dovoljno koncentracije u igri sedam na šest.

>>> Hrvatski navijači uoči ogleda s Brazilom

-  Nismo imali ulaz u utakmicu, radili smo tehničke greške, a poslije smo se trošili. Kada smo se pred kraj utakmice primakinuli, primili smo šokantno naivan gol. Ispada da smo se uplašili pobjede.

- Moram čestitati Brazilcima. Bili su bolji, ali stao bih na stranu igrača, ne bih nikoga kritizirao. Uz njih sam i u dobru i u zlu - istaknuo je Červar i priznao da nam je obrana bila loša.

- Da, nije bila čvrsta i kontinuirana. A uz sve se Cindrić već u prvome dijelu požalio na bol u aduktoru. Nedostajao nam je, ali ne bih prognozirao hoćemo li ga imati već sutra protiv Njemačke - zaključio je priču Červar uz napomenu da se ne misli predati.

 

Komentara 99

MR
MrkiMedo
20:58 20.01.2019.

Pametan covjek nakon 2-3 primljena gola bez vratara mijenja taktiku i to vise ne radi. Cervar niti nakon 8 komada nije shvatio! Sve jasno tko je kriv!

Avatar Mi sami
Mi sami
20:22 20.01.2019.

Červar budi muško i priznaj da si ti jedini krivac za poraz ionako to svi znaju.

DI
Dingo
21:01 20.01.2019.

Recimo da je u pravu. Zašto je to napravio opet pri kraju utakmice kada smo "normalnom" igrom došli na -1? Ne smatram da je nepogrešiv i tašt, ali jedno je biti tašt tijekom igre pokušavajući dokazati svoju nepogriješivost, ali sada poslije utakmice ne preuzeti odgovornost... Razočaran sam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije