Naslovnica Sport Svjetsko rukometno prvenstvo 2019.

Evo kako su strani mediji doživjeli posrtaj Hrvatske

Njemački portali redom su istaknuli kako je poraz Kauboja krasna vijest uoči sutrašnjeg dvoboja
20. siječnja 2019. u 21:29 21 komentara 22571 prikaza
Hrvatska - Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Poraz Hrvatske protiv Brazila (26:29) sve je iznenadio. Nijemci su redom na svojim portalima istaknuli da je to sjajna vijest za njihovu reprezentaciju, pa tako Bildu na naslovnici stoji "Odlično za Njemačku, Hrvatska pala protiv Brazila", dok Spiegel kaže slično: "Brazil iznenadio Hrvatsku na zadovoljstvo naše reprezentacije".

Hrvatska - Brazil Drugi krug Neprepoznatljiva Hrvatska izgubila i dovela u pitanje polufinale

Na istom tragu piše i novinar Kickera, koji navodi u članku da je Červarova momčad radila neuobičajeno puno grešaka. Prisjeća se kako je Brazil i ranije Njemačkoj radio usluge, a sve zaključuje činjenicom da će domaćini izboriti polufinale ako dobiju Kauboje u ponedjeljak.

>>> Hrvatski navijači uoči utakmice protiv Brazila

Francuski Le Figaro pobjedu Brazila već u prvoj rečenici naziva senzacijom, a L'Equipe također slavi trijumf Brazilaca i ističe da će Francuskoj protiv Hrvatske u posljednjem kolu biti dovoljan i bod za polufinale ako Kauboji svladaju Njemačku.

Lino Červar Rano smo zabrljali Červar odgovorio zašto je forsirao 7 na 6 i primio osam komada u praznu mrežu

Španjolce je Svjetsko prvenstvo u rukometu načelno prestalo zanimati, većina ih natjecanje ne ističe na naslovnicama, a Marca u izvještaju napominje da je slavlje Brazila i Furiju ostavilo u kakvoj-takvoj poziciji da se nada završnici.

- Brazil je svojom obranom potpuno razoružao Hrvate. Njihova 5-1 obrana je bila spektakularna, do te mjere da čak ni Lino Červar, čovjek na glasu kao genij na klupi, nije znao naći odgovarajući forumulu - piše novinar Marce.

Rukometaši Kako u završnicu Evo što sada hrvatski rukometaši trebaju učiniti za polufinale

Blic donosi da je Brazil šokirao Hrvatsku i ističe izjavu Červara u kojoj spominje spolni organ, Kurir kaže u naslovu da su Brazilci kreirali najveću rukometnu senzaciju, a Telegraf naglašava fantastičan učinak Langara, strijelca devet pogodaka.

 

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

  • pinkec:

    Mi volimo senzacije, zato će sa Njemcima biti još jedna , ali u drugom smjeeru!

  • ilijan:

    Njemci razbit ćemo vas

  • prajdali100:

    Červar poziva u Repku četvrtog pivota a najveću nadu našeg rukometa, Jaganjca, šalje kući !!!!! Ima li pilota u avionu ? Još će malom puknuti film pa ćemo gotovog igrača otjerati da igra za BiH, Švedsku ili neku drugu reprezentaciju.NESHVATLJIVO !