Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ trenera

Štimac: Čestitam sucu! Ivković: Nikada nas nitko nije tako lako dobio

Igor Štimac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
03.04.2015.
u 21:15

- Gledajte, u nogometu su česte situacije u kojima sudac neće dosuditi treći kazneni udarac ako je već dva puta pokazao na bijelu točku. Čestitam sucu na toj odluci

Nogometaši Zadra očitali su lekciju Lokomotivi u Kranjčevićevoj i slavili s uvjerljivih 5:1. Bila je to utakmica s izjednačenim prvim poluvremenom i furioznim Zadrom u nastavku. Igor Štimac bio je iznimno sretan nakon susreta.

- Ne treba naglašavati kako je nama svaka utakmica ključna, a takvo stanje donosi igračima uteg i psihozu u kojoj nije lako igrati. Danas smo pokazali dva lica, jedno nervozno i stidljivo u prvom dijelu, dok smo u nastavku bili kreativni i lepršavi. Već sam ranije kazao da će nam biti lakše igrati u gostima jer tada nemamo imperativ pobjede, a to se danas pokazalo točnim, rekao je Štimac.

Njegovoj momčadi dosuđena su čak tri jedanaesterca.

- Gledajte, u nogometu su česte situacije u kojima sudac neće dosuditi treći kazneni udarac ako je već dva puta pokazao na bijelu točku. Čestitam sucu na toj odluci, penal je bio i trebao ga je dosuditi.

Tomislav Ivković bio je razočaran, što je i logično.

- Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi, ne sjećam se da nas je netko otkada sam trener Lokomotive dobio tako lako kao Zadar danas. Potpuno smo se i nedopustivo raspali u nastavku. No, mi smo se i kompromitirali, nije isto gubiti sa dva ili pet razlike. Zakuhali smo ostatak prvenstva, borbu za ostanak, ali i onu za europske pozicije.

>>Štimčev Zadar ponizio Lokomotivu u Zagrebu, hat-trick Krstanovića!

Komentara 15

CA
++canajisraM
22:11 03.04.2015.

Dobro sto nisi rekao kako je to namjestio Mamic. Daj odskakuci.

Avatar Bekrija
Bekrija
21:36 03.04.2015.

Kakva namještaljka!!!

CA
cartman982
22:18 03.04.2015.

3500 kn u dzepu. zivio hr nogomet!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije