Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI AGENT

Ibrahimović ne napušta Barcelonu

Zlatan Ibrahimović
AFP
29.05.2010.
u 13:07

Mino Raiola, agent švedskog napadača Barcelone Zlatana Ibrahimovića, još se jednom "sudario" s upitom o nogometnoj budućnosti svoga klijenta.

Posljednji napisi iz španjolskih medija sugerirali su mogući Ibrahimovićev povratak u Seriju A iz koje se prošle sezone otisnuo u redove španjolskog prvaka. Ipak, nije se govorilo o povratku u Inter već o dolasku u Milan koji je, navodilo se, spreman odreći se Klaas-Jana Huntelaara i 35 milijuna eura za dovođenje Ibrahimovića. Također, u kontekstu njegova dovođenja spominjao se i Juventus.

- Već mi je dosadilo ponavljati da Ibrahimović nije na prodaju. Ne mogu tratiti vrijeme ponavljajući jednu te istu stvar. Sasvim je prirodno da se klubovi za njega interesiraju, ali prodaja ne dolazi u obzir - rekao je Raiola.

Ibrahimović je ugovorno vezan do 2014. godine, u Barcelonu je stigao prošlog ljeta iz Intera i u premijernoj je sezoni za katalonski klub postigao 16 prvenstvenih golova.

Dolazak Davida Ville, napadača španjolske reprezentacije, u Barcelonu potaknuo je glasine o mogućem odlasku stasitog Šveđanina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije