Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTIO ŠPANJOLSKU

Hrvatski reprezentativac vratio se u Tursku: S novim klubom će se boriti za opstanak

Zagreb: Hrvatska košarkaška reprezentacija poražena je 79:87 od Poljske u sklopu kvalifikacija za EuroBasket 2025.
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
04.01.2024.
u 13:45

Hrvatski košarkaški reprezentativac Roko Badžim (26) je tijekom karijere nastupao i za Šibenku, ljubljansku Olimpiju, zagrebačku Cibonu i mađarski Szolnoki

Hrvatski košarkaški reprezentativac Roko Badžim (26) napustio je španjolskog prvoligaša Monbus Obradoiro nakon tri mjeseca provedena ondje, pa potpisao za turski Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, izvijestili su španjolski i turski mediji.

Badžim je u Monbus Obradoiru, koji se nalazi na 13. mjestu među 18 momčadi španjolskog prvenstva, mijenjao ozlijeđenog Rigoberta Mendozu. Ondje je bio stigao iz turskog Konyaspora, a ovaj tjedan se vratio u Tursku.

GALERIJA Hrvatski košarkaši uvjerljivo svladali Irsku 89-42

Zagreb: Hrvatska košarkaška reprezentacija poražena je 79:87 od Poljske u sklopu kvalifikacija za EuroBasket 2025.
1/8

Nosit će dres Merkezefendija, pretposljednje momčadi tamošnje prve lige, izvijestili su portali El Correo Gallego i TRT Spor. Klub se nada da će s Badžimom osigurati opstanak te se popeti na ljestvici.

VEZANI ČLANCI:

U dresu Monbusa Obradoira odigrao je jedanaest utakmica u kojima je prosječno igrao 18 minuta i zabijao 6,6 koševa. Imao je 33,3 postotnu uspješnost prilikom šuta za tri poena, 39,3 posto u šutevima za dva poena i 69 posto u slobodnim bacanjima. Također je imao prosjek od jednog skoka i 1,9 asistencija po utakmici.

Badžim je tijekom karijere nastupao i za Šibenku, ljubljansku Olimpiju, zagrebačku Cibonu i mađarski Szolnoki.

VIDEO Giriček žestoko uzvratio na priču da su ga zlostavljali u SAD-u, ovo je poruka koju je poslao NBA zvijezdi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije