Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mediteranske igre

Hrvatske odbojkašice izgubile od Grčke, odbojkaši u borbi za finale

Hrvatske odbojkašice nakon velike borbe ostale bez četvrtfinala EP-a
V.M./ATAImages/PIXSELL
01.07.2022.
u 18:08

Hrvatske odbojkašice će u subotu (10.30 sati) igrati za sedmo mjesto protiv reprezentacije Tunisa. Hrvatsku mušku odbojkašku reprezentaciju u subotu (17.30 sati) čeka polufinalni obračun s Talijanima.

Hrvatske odbojkašice će na Mediteranskim igrama u Alžiru igrati utakmicu za sedmo mjesto, nakon što su u petak poražene od reprezentacije Grčke 1:3 (25:20, 22:25, 23:25, 19:25).

Mika Grbavica je donijela najviše poena (17) hrvatskoj reprezentaciji. Božana Butigan je dodala 14, a po 13 su osvojile Josipa Marković i Martina Šamadan.

Hrvatske odbojkašice će u subotu (10.30 sati) igrati za sedmo mjesto protiv reprezentacije Tunisa.

Hrvatsku mušku odbojkašku reprezentaciju u subotu (17.30 sati) čeka polufinalni obračun s Talijanima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije