Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog pandemije

Hrvat dobio sjajnu vijest! Ovom odlukom vraća se u elitno društvo

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
21.05.2020.
u 23:08

Dovršen je nacrt prema kojemu će se određivati koji klubovi idu u viši razred, a koji će ispasti ako se sezona neće nastaviti

Vodstvo engleske lige objavilo je kako će primjenjivati sustav promocije i ispadanja u nižim ligaškim razredima za sljedeću sezonu.

Tu su odluku donijeli bez obzira na to što su prvenstva prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Dovršen je nacrt prema kojemu će se određivati koji klubovi idu u viši razred, a koji će ispasti ako se sezona neće nastaviti.

Hrvatski trener Slaven Bilić s oduševljenjem je primio tu vijest, jer sa svojim WBA-om trenutačno drži drugo mjesto u engleske druge lige.

WBA i Leeds bi tako izravno izborili viši razred dok bi drugi ostali uskraćeni za priliku da kroz preostalih devet kola ulove jedno od prva dva mjesta. 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sani1
08:45 22.05.2020.

Hrvat?

Avatar SarahER98
SarahER98
03:27 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije