Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Hrgović oštro o hrvatskim boksačima: Babić je klaun, a Milun bi se trebao ostaviti boksa

28.11.2021.
u 12:21

U emisiji "Sport nedjeljom" Filip Hrgović priča o dvojici pulena svog bivšeg trenera Leonarda Pijetraja s kojim se prije četiri godine razišao u nemilim tonovima

Prije no što će u ovu nedjelju otputovati za Las Vegas, gdje ga čeka 14. profesionalni meč, najtrofejniji aktivni hrvatski boksač Filip  Hrgović dao je intervju za emisiju "Sport nedjeljom" (nedjelja u 13:30 sati) u kojem je govorio i o dvojici pulena svojeg bivšeg trenera Leonarda Pijetraja s kojim se prije četiri godine razišao u nemilim tonovima.

Tako je za 25-godišnjeg Marka Miluna, aktualnu Pijetrajevu teškašku uzdanicu, kazao ovo:

- Marko je, čini mi se, odličan dečko privatno, ali iskreno mislim da bi se on trebao prestati baviti boksom. Već je puno puta bio na podu, u amaterskom boksu 7-8 puta, i to nije dobro za zdravlje. I zato bi mu ljudi koji ga vode trebali savjetovati da se ostavi boksa. Jer ako se odluči za profesionalni boks, ondje su veći udarači, drugačiji je to stil boksa u kojem bi mogao trajno naštetiti svojem zdravlju.

Za Alena Babića, koji mu ne prestaje bacati rukavicu u lice, Hrgović je pak rekao sljedeće:

- U boksačkom smislu on za mene nije nikakav izazov. Znate i sami koga sam sve pobijedio u amaterskom boksu. S Alenom sam ja trenirao, zajedno odrastao u istoj dvorani i znam ga dobro. Na koje god važno međunarodno natjecanje je izašao on nije uspio proći, od nekih jačih turnira, Svjetske lige pa do olimpijskih kvalifikacija, i to u nižoj kategorji. Jednostavno je boksački limitiran.

24.11.2021., Zagreb - Konferencija za medije Filipa Hrgovica uoci odlaska u Las Vegas na mec s Amerikancem Scottom Alexanderom. Filip Hrgovic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kako to da je, unatoč tome, Babić postao popularan u očima boksačkih fanova, Hrgović je objasnio ovako:

- Došlo je ovo neko vrijeme društvenih mreža i podcasta gdje danas svaka zgodnija djevojka, koja malo pokaže svoje atribute, postane popularna. On je tu zbog toga što glumi klauna, namrštio se, obrijao glavu i proziva me i priča gluposti. Eto tako je on stekao popularnost i on je zapravo influencer. On svoju popularnost gradi na tome što proziva mene. On je balon od sapunice koji će se kad tad rasplinuti. Dobio je svojih pet minuta slave, no nema kvalitetu da se ta priča nastavi.

Nije trebalo dugo čekati Babića za odgovor u njegovu stilu.

- Kocka (nadimak koji je nadjenuo Hrgoviću, op.a.) opet napada!

 

Komentara 14

RO
roland
12:57 28.11.2021.

Čovjek je apsolutno u pravu! Babić ne izgleda kao teškaš, tehnički je limitiran, ali ima ogromnu energiju i sa svojim sposobnostima zarađuje najviše što može te živi jedan lijepi sportski život. Milun izgleda kao teškaš, ali ima lošu defenzivnu tehniku,, uvijek naleti na neki udarac. Na početku borbe to još izgleda prolazno, a onda kreću greške. Hrgović je daleko najbolji, ima odličnu tehniku, visok, snažan, ali mislim da mu je karijera loše vođena i bi trebao mijenjati tim. Hrgović ima daleko najveći potencijal, ali daje najmanje u odnosu na svoje objektivne mogućnosti.

Avatar majkuvam
majkuvam
12:49 28.11.2021.

Sve je rekao i ne bi se više trebao zamarati s tim temama .Dogodine mora izabrati novog,boljeg promotora i dobit će svoju šansu.

MM
Marljivi mrav
14:55 28.11.2021.

Hrga je jedan od onih:"ja ja i samo ja!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije