Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU
Povratak na članak

Hrgović oštro o hrvatskim boksačima: Babić je klaun, a Milun bi se trebao ostaviti boksa

U emisiji "Sport nedjeljom" Filip Hrgović priča o dvojici pulena svog bivšeg trenera Leonarda Pijetraja s kojim se prije četiri godine razišao u nemilim tonovima

Komentari 14

Avatar majkuvam
majkuvam
12:49 28.11.2021.

Sve je rekao i ne bi se više trebao zamarati s tim temama .Dogodine mora izabrati novog,boljeg promotora i dobit će svoju šansu.

VL
RO
roland
12:57 28.11.2021.

Čovjek je apsolutno u pravu! Babić ne izgleda kao teškaš, tehnički je limitiran, ali ima ogromnu energiju i sa svojim sposobnostima zarađuje najviše što može te živi jedan lijepi sportski život. Milun izgleda kao teškaš, ali ima lošu defenzivnu tehniku,, uvijek naleti na neki udarac. Na početku borbe to još izgleda prolazno, a onda kreću greške. Hrgović je daleko najbolji, ima odličnu tehniku, visok, snažan, ali mislim da mu je karijera loše vođena i bi trebao mijenjati tim. Hrgović ima daleko najveći potencijal, ali daje najmanje u odnosu na svoje objektivne mogućnosti.

VL
Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
14:40 28.11.2021.

Hrgovicu, ostavi se Babica i Miluna, i okreni se sebi... Kao prvo i najvaznije, rijesi se tih klauna oko sebe koji se "brinu" o tvojoj karijeri jer s njima samo gubis vrijeme. Sve cesce mi prolazi misao kroz glavu da iz nekog meni nepoznatog razloga ta bagra oko tebe sabotira tvoju karijeru! Zar ti nije jasno da ne mozes naprijed boreci se protiv 180. ili 200. rangiranih boksaca? Ili onaj Crnogorac, ja mislim da on i nema sluzbeni ranking! S menadzerima i promoterima koji ti namjestaju takve borbe ne samo da neces daleko dogurati nego ce ti ta bagra unistiti obecavajucu karijeru. Daj papcima nogu, to je tvoj prioritet.

VL
MM
Marljivi mrav
14:55 28.11.2021.

Hrga je jedan od onih:"ja ja i samo ja!"

VL
Avatar Nlnja
Nlnja
17:16 28.11.2021.

Kockastoglavi.

VL
DU
Deleted user
17:05 28.11.2021.

ma kaj? daj ajde. ja bi mu stisnuo jednu šamarčinu i pobjego.

VL
IM
Immanuell
16:28 28.11.2021.

Ne vidim da je oštro komentirao karakteristike kolega..... Prije bih rekao vrlo umjereno, ali koncizno i jasno. Život je surov, pogotovo za nekoga tko je odabrao boks kao svoj životni put. Ako nemaš onu nijansu više od drugih, nećeš si osigurati dobar život. To je kao kad znaš nešto svirati, ali nisi vrhunski. I koliko god pokušavao, ne uspijevaš kao recimo tvoj kolega koji to čini s lakoćom i bez pogreške. On može biti profesionalac u svom odabiru. Ti međutim, trebaš odabrati drugi životni put, a svìrka ili ovdje konkretno boks može ti biti samo rekreacija. Hrgović je tu u pravu 100%.

VL
SI
sisavac
16:49 28.11.2021.

Braća hrgović se više bave poslovima koje bi policija trebala više pratiti, nego što se bave boksom. Hrgović je prosječan boksač, kakvih ima na tisuće, nepoznat u profi boksu, ali i općenito. Da ima ikakvog potencijala, ne bi on imao ovakve managere kakve ima sad, već klasu. Nikom nije zanimljiv, nitki u njemu ne vidi ništa posebnog, vrijednog. Ni jedna tv kuća ga ne prati, ni jedan sponzor koji nešto znači. Njegovi suparnici, baš svi do sada, su izlapjeli anonimusi, penzići, a i ti su opasni za hrgu. Da nešto vrijedi, zar zbilja mislite da bi imao ovakve sajamske priredbe??!

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
13:42 28.11.2021.

Kaže čovjek kojeg svi zaobilaze u širokom luku i neće nikad boksati za titulu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.