Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva čeka nastup

Hrgović: Očito ima nešto u toj Dubravi, daj Bože da svi mi osvojimo medalje

Filip Hrgović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
10.08.2016.
u 20:18

"Očito ima nešto u toj Dubravi. Daj Bože da svih nas pet iz Dubrave, kako je Sandra rekla, osvojimo medalje", kazao je europski prvak iz 2015. godine

Velika hrvatska boksačka nada Filip Hrgović nestrpljiv je da konačno uđe u olimpijski ring u dvorani Riocentro.

Hrgović je u prvom kolu superteške kategorije (+91 kg) bio slobodan, a u drugom kolu ga očekuje 26-godišnji turski boksač Ali Demirezen koji je također slobodan u prvom kolu. Njihova borba je na rasporedu 13. kolovoza.

– Jedva čekam ući u ring, ovo čekanje stvarno predugo traje, više bih volio da sam nastupio prvih dana. Maksimalno sam koncentriran samo na boks, sve sam podredio tome, pa tako nisam išao po ostalim borilištima, iako bih rado bodrio naše sportaše – kazao je Hrgović, koji respektira svog prvog protivnika. 

– Turčin Demirezen je dobar i srčan borac, dobio sam ga ove godine na turniru u Debrecenu, ali me namučio, čak je dobio treću rundu. Nikako nije za podcjenjivanje i morat ću odmah napasti. Ostale boksače i ždrijeb nisam ni proučavao jer sam, ponavljam, isključivo koncentriran na sebe i prvog protivnika. Moj cilj je medalja.

Hrgović je iz zagrebačkog kvarta Dubrava, odakle je zlatni trapaš Josip Glasnović i Sandra Perković. 

– Očito ima nešto u toj Dubravi. Daj Bože da svih nas pet iz Dubrave, kako je Sandra rekla, osvojimo medalje – kazao je europski prvak iz 2015. godine.  

Komentara 5

CU
cungalunga
20:58 10.08.2016.

Nezavisna republika Dubrava! haha

SE
sestrićna
19:35 15.08.2016.

trnjedotokija..onda si ti sigurno među ovih 95%...

TR
trnjedotokija
12:17 11.08.2016.

pet posto hrvata u toj dubravi živi,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije