Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluke disciplinske komisije

HNS pokrenuo postupak protiv Ivkovića i Muse, kažnjeni Hajduk i Istra

Tomislav Ivković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
01.10.2014.
u 15:50

Klub iz Pule mora platiti 6 tisuća kuna, a Hajduk 10 tisuća zbog toga što su se gledatelji služili pirotehničkim napravama

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević pokrenuo je postupak protiv trenera Lokomotive i nogometaša Marija Muse zbog događaja na utakmici između Lokomotive i Osijeka. Podsjetimo, pred kraj utakmice Ivković je od svog igrača tražio da namjerno dobije žuti karton kako bi se "očistio" u utakmici protiv Dinama.

"Disciplinski sudac prihvatio je prijavu povjerenika za natjecanje protiv Tomislav Ivkovića i Maria Muse, trenera i igrača NK Lokomotiva te je pokrenuo disciplinski postupak i zatražio očitovanja prijavljenih koja moraju stići do petka (3. listopada) u 12 sati", stoji u priopćenju.

Uz ovu, donijeta je i odluka o kaznama za Istru, odnosno Hajduk. Klub iz Pule mora platiti 6 tisuća kuna, a Hajduk 10 tisuća zbog toga što su gledatelji koristili pirotehničke naprave.

>>Ivković: Tražio sam da Musa dobije karton, to je isključivo moja odluka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije