Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naučio ga hrvatski

Higuain otvoreno o suradnji s Mandžukićem: 'Nikad nisam čuo ništa gluplje'

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.01.2017.
u 11:26

- Sretan sam zbog pobjede i gola, bilo je važno zadržati prednost pred Romom. Bilo je samo pitanje vremena kada ćemo bolje igrati

Juventus je jučerašnjom pobjedom protiv Bologne 3:0 učvrstio prvo mjesto na ljestvici talijanske lige, a postao je prva momčad u povijesti Serie A koja je upisala 26 uzastopnih domaćih pobjeda.

Junak susreta bio je Gonzalo Higuain koji je postigao dva pogotka.

- Sretan sam zbog pobjede i gola, bilo je važno zadržati prednost pred Romom. Bilo je samo pitanje vremena kada ćemo bolje igrati, rekao je Higuain te otkrio da sad tek daje najbolje od sebe jer je bolje upoznao svoje suigrače i odlično se slažu. 

- Pjanić i Dybala iza mene? Jednostavno je igrati s tako velikim igračima.

Jučer je Mandžukić utakmicu započeo na klupi, a Higuain je spomenuo i njega.

- Pročitao sam intervju u kojemu se pričalo kako ja i Mandžukić nećemo moći igrati zajedno i moram reći da već dugo nisam pročitao takvu glupost. Mario i ja odlični smo prijatelji i slažemo se fantastično. Jasno, na treneru je da odluči tko će igrati, ali među nama nema nikakvih problema, poručio je Argentinac pa zaključio:

- Mario je sjajan napadač, pobjednik. Jako ga poštujem i zbog njega sam naučio sam i nekoliko rečenica na hrvatskom jeziku, kroz smijeh je završio tu priču.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije