Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELJE 'BILIH TIĆA'

Hajduk objavio video: Juniori u zraku feštaju uoči dolaska na veliki splitski doček

Screenshot Hajduk Instagram
25.04.2023.
u 15:43

Tijekom leta juniora Hajduk je na svojem službenom Instagram profilu objavio zagrijavanje i feštanje igrača u zrakoplovu uoči spomenutog dočeka uz natpis "Svi na rivu".

Znalo se i prije finala  Lige prvaka za mlade protiv AZ-om da će Split juniorima Hajduka pripremiti veliki doček na Rivi. Nakon pobjeda protiv Manchester Cityja, Borussije Dortmund i Milana na putu do finala spektakl je bio zagarantiran.

'Bili tići' nisu otišli do samog kraja, AZ Alkmaar u finalu je bio uvjerljiv (5-0), no nakon suza u finalu, mlade igrače čeka fešta zbog ogromnog rezultatskog uspjeha. Sportsko-zabavna manifestacija 'Vridilo se rodit' organizirana je na splitskoj Rivi u utorak od 16 sati.

Tijekom leta juniora Hajduk je na svojem službenom Instagram profilu objavio zagrijavanje i feštanje igrača u zrakoplovu uoči spomenutog dočeka uz natpis "Svi na rivu".

Foto: Screenshot Hajduk Instagram

Na Rivi nastupaju  Alen Nižetić i bend Diktatori te DJ za zagrijavanje, a dolazak juniorske srebrne momčadi Hajduka očekuje se oko 18 sati. 

- Nisam pristalica dočeka kad izgubiš, ali radi tih momaka da. Žao mi je publike, došla je u ogromnom broju. Možda smo ih malo razočarali, ali njihova pjesma podrške na kraju znači nam. Prepoznali su trud igrača, trenera, akademije, stožera, kluba. Svima će nam biti lakše kad prespavamo - rekao je trener juniora Hajduka Marijan Budimir.

“Vidimo se u utorak na Rivi! Ponosni smo na naše juniore. Pozdravimo ih još jednom i zapjevajmo zajedno u čast njihovog uspjeha. Vridilo se rodit!”, poručili su iz Hajduka.

Video možete pogledati na Hajdukovom Instagram profilu.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:06 25.04.2023.

...a kakva bi tek fešta bila, da su popili sedam komada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije