Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA ZVIJEZDA

Joška Gvardiola ne zanimaju ni ponude klubova ni ponude djevojaka, a otkrio je i tajnu 'vatrenih'

Novigrad: Mještani dočekali Vatrenog Joška Gvardiola koji im je podijelio autograme
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/13
21.12.2022.
u 17:27

- Nisam prihvatio ponude djevojaka, ipak sam još mlad i ima vremena, a J. Lo se još nije javila - našalio se na kraju Gvardiol.

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol oduševio je cijelu Hrvatsku, ali i ostatak nogometnog svijeta svojom igrom na Svjetskom prvenstvu u Kataru odakle su se "vatreni" vratili s brončanom medaljom oko vrata nakon što su u subotu u utakmici za treće mjesto pobijedili Maroko. Od tog trenutka počelo je veliko slavlje koje traje i danas.

Nakon dočeka u Zagrebu u nedjelju reprezentativci su otišli u svoja mjesta, a Gvardiol je nakon što su ga dočekali i u Kerestincu gdje je roditeljima kupio kuću, danas poslijepodne došao u Novigrad kod Zadra odakle mu je otac Tihomir.

21.12.2022., Novigrad - Mjestani docekali reprezentativca Joska Gvardiola nakon osvojene broncane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

- Unazad tri dana proživljamo nešto što nikada nisam mogao zamisliti da će se dogoditi u životu - kazao je Joško u izjavi koju je dao Novoj TV vozeći se u barci po novigradskom moru okružen bakljadom i velikom feštom koja se sprema.

- Iznenadili su nas u Zagrebu, sada sam stigao u Novigrad gdje sam kao mali provodio puno vremena i ovdje me dočekao predivan doček u mjestu koje mi puno znači i iz kojeg je i moj otac - dodao je branič vatrenih.

Gvardiola nakon slavlja i blagdanskog odmora, ponovno očekuju klupske obveze, a u matičnom RB Leipzigu u koji je prešao iz zagrebačkog Dinama telefon i e-mail su nikada užareniji jer je 20-godišnji Hrvat postao meta skauta svih većih europskih klubova.

- Joj, da budem iskren menadžer se bavi time, ja se koncentriram da dobro igram, a o transferima ne mislim puno, to ćemo lako - odgovorio je Gvardiol na pitanje oko transfera za koji se spekulira da bi mogao postati najskuplji u povijesti nogometa, barem što se braniča tiče.

21.12.2022., Novigrad - Mjestani docekali reprezentativca Joska Gvardiola nakon osvojene broncane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

- Sretan sam u Leipzigu i nadam se da ćemo završiti uspješno ovu sezonu u klubu pa ćemo vidjeti gdje, što i kako - još je dodao.

Za kraj, Gvardiol je odgovorio na pitanje koja je tajna uspjeha 'vatrenih' u Kataru i što je nešto što mu je ostalo u posebnom sjećanju. 

- Natpis obitelj nas veže i svakako ta riječ ima puno značenje i nije nam bilo lagano, ali svi smo se slagali  i bez te povezanosti ne bi ovo sve što smo napravili niti bilo moguće da nismo bili složni poput obitelji - istaknuo je.

21.12.2022., Novigrad - U gradu organiziran svecani docek za reprezentativca Joska Gvardiola nakon osvojene broncane medalje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Photo: Sime Zelic/PIXSELL
Foto: Sime Zelic/PIXSELL

Mladi reprezentativac osim na meti nogometnih skauta našao se i na meti tisuća djevojaka, budući da je javno obznanio da je slobodan. Udvaranje je počelo i traje već tjednima, ali Joško čini se svoj status ne misli mijenjati.

- Nisam prihvatio ponude djevojaka, ipak sam još mlad i ima vremena, a J. Lo se još nije javila - našalio se na kraju Gvardiol.

Komentara 5

DU
Deleted user
19:30 21.12.2022.

Udvaranje sponzoruša je počelo, ne daj se Gvardiol. Nađi si neku normalnu radije. Nije samo jasno kako je kupio roditeljima kuću u Kerestincu kraj Zagreba a otac mu živi u Zadru

Avatar Dr Evil
Dr Evil
16:59 22.12.2022.

Tako je Joško, zašto knjige kupovati kad ih možeš unajmiti...razumiješ?

Avatar krcedolac
krcedolac
16:20 22.12.2022.

Razumijem da klubovi imaju što za ponuditi. Ali što imaju djevojke!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije