Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO ZADOVOLJNI

HNS zahvalio na dočeku navijačima i organizaciji: Ovo je bio doček kakvog smo sanjali

Zagreb: Vatreni na pozornici na glavnom Trgu napravili pravu feštu
Matija Habljak/PIXSELL
21.12.2022.
u 16:34

Usprkos hladnoći, narod je pokazao koliko mu je značio ovaj uspjeh Vatrenih te od srca zahvaljujemo svakom navijaču i navijačici koji su došli pozdraviti reprezentaciju, od zračne luke Franjo Tuđman do prepunog glavnog zagrebačkog trga, stoji između ostalog u priopćenju

Nakon velikog dočeka hrvatske reprezentacije u Zagrebu na Trgu bana Jelačića pred velikom masom hrvatskih navijača, o cijelom dočeku stiglo je i priopćenje Hrvatskog nogometnog saveza u kojem se ističe oduševljenost sveukupnom organizacijom dočeka.

Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

18.12.2022., Zagreb - Svecani docek hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu nakon osvojenog treceg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Katru. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez ovim putem želi zahvaliti svim partnerima i pojedincima uključenima u organizaciju dočeka hrvatske nogometne reprezentacije po povratku iz Katara gdje su Vatreni osvojili brončanu medalju na FIFA Svjetskom prvenstvu te navijačima koji su u ogromnom broju došli na zagrebačke ulice i Trg bana Josipa Jelačića.

Bila je privilegija još jednom podijeliti radost zbog izuzetnog nogometnog uspjeha sa desecima ili stotinama tisuća navijača u glavnom hrvatskom gradu. Usprkos hladnoći, narod je pokazao koliko mu je značio ovaj uspjeh Vatrenih te od srca zahvaljujemo svakom navijaču i navijačici koji su došli pozdraviti reprezentaciju, od zračne luke Franjo Tuđman do prepunog glavnog zagrebačkog trga.

Savez od srca zahvaljuje Vladi Republike Hrvatske te Gradu Zagrebu na suradnji i podršci u organizaciji spektakularnog dočeka. Pritom posebno zahvaljujemo MUP-u i svim policajcima koji su brinuli za sigurnost reprezentacije i velikog broja navijača, vatrogascima, djelatnicima Čistoće i drugima koji su profesionalno odradili svoj posao, kao i djelatnicima Saveza na uloženom trudu.

18.12.2022., Zagreb - Svecani docek hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu nakon osvojenog treceg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Katru. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Nadalje, zahvaljujemo svim izvođačima koji su se odazvali pozivu HNS-a i reprezentacije - Dalekoj obali, Dalmatinu, Općoj opasnosti, Slavonia bendu, Zaprešić Boysima te klapi Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice i Policijskoj klapi Sv. Mihovil. Posebna zahvala ide kultnom bendu Prljavo kazalište koje je zapalilo Trg kao 1989. godine, te Juri Stubliću i grupi Film, čije su pjesme spontano postale hit Vatrenih u Kataru.

U konačnici, zahvaljujemo koordinatoru dočeka Jošku Lokasu, HRT-u i drugim medijima, tehničkom osoblju, voditeljima Ivi Šulentić i Luki Buliću te svima koji su sudjelovali u provedbi čitavog događaja i poslali predivnu sliku sa zagrebačkih ulica diljem svijeta.

18.12.2022., Zagreb - Svecani docek hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu nakon osvojenog treceg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Katru. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zahvaljujući svima, doživjeli smo još jedan spektakularan doček kakav su brončani sanjali, a svojim uspjehom apsolutno i zaslužili.

Naposljetku, zahvaljujemo i svim gradovima koji su pripremili posebne dočeke svojim junacima, reprezentativcima, izborniku i članovima stožera te time pokazali koliko su ponosni na njih i osvojenu broncu, stoji u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije