Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera

Guardiola: Umorio me svakodnevni rad i pobjeđivanje, a ne Mourinho

Guardiola mourinho
Reuters
02.05.2012.
u 11:23

– Ja se bavim Real Madridom, a Barcelona donosi svoje odluke. Ako su se odlučili za Vilanovu, sigurno imaju dobar razlog za to

Još uvijek aktualni trener Barcelone Pep Guardiola rekao je da na kraju sezone ne odlazi zbog Mourinha i njihova rivalstva.

– Mourinho nije utjecao na moju odluku i ne odlazim iz kluba zbog njega. Uostalom, nije mi on jedini rival. Ne umaraju me treneri drugih momčadi, ali me umara svakodnevni rad i pobjeđivanje.

Komentirao je i Mourinhovu izjavu da bi C. Ronaldo ove godine trebao dobiti Zlatnu loptu.

– Doći će jednom i taj dan kada Messi neće osvojiti tu nagradu, ali to nije sada jer je ove sezone bio briljantan.

S druge strane trener Reala Jose Mourinho osvrnuo se na izbor Guardiolina nasljednika, Tita Vilanove.

– Ja se bavim Real Madridom, a Barcelona donosi svoje odluke. Moja odluka da nastavim svoj posao u Realu nema nikakve veze s time tko će biti trener Barcelone. Mi nastavljamo svoj put, kao i Barcelona svoj. Ako su se odlučili za Vilanovu, sigurno su imali svoje razloge za to. Ne možemo im baš poželjeti sve najbolje jer oni su naš najveći rival.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije