Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NAPADA

Gradonačelnica Supetra ne staje: Zabranila odigravanje Torcida kupa

Ivana Marković
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
10.06.2019.
u 11:42

– Odlučili smo ukinuti donaciju kupu i uskratiti korištenje sportskih terena u sljedećim godinama. Jednostavno, ne možemo poticati sportska događanja koja završavaju na ovako nasilan način – rekla je

Gradonačelnica Ivana Marković još se jednom oglasila nakon napada u kojem je pretučeno pet sezonskih radnika, među kojima je bila i jedna djevojka.

– Ono što je najneprihvatljivije jest to što se napad dogodio zato što je netko druge nacionalnosti ili govori drugim jezikom. To oštro osuđujem uime grada Supetra i svoje osobno – rekla je gradonačelnica Ivana Marković za 24sata.

Gradonačelnica je povukla donaciju Torcida kupu nakon napada na sezonce jer su napadači bili sudionici ili posjetitelji toga turnira. No, tu nije stala.

– Odlučili smo ukinuti donaciju kupu i uskratiti korištenje sportskih terena u sljedećim godinama. Jednostavno, ne možemo poticati sportska događanja koja završavaju na ovako nasilan način – rekla je i dodala:

– Pokušat ću stupiti u kontakt sa svim žrtvama, a s majkom stradalog već sam razgovarala. Svima želim brz oporavak.

Napadnuti su odbili povratak kućama i odlučili da će sezonu do kraja odraditi u Supetru.

– Drago mi je da nitko od napadača nije bio iz grada Supetra. Ovo nas je sve potreslo. Vjerujem da će svi u našem gradu biti sigurni.

Ključne riječi

Komentara 104

LU
lukathereem
12:23 10.06.2019.

Kapa do poda prije svega na normalnom razmišljanju, drugo od turizma se živi a ne od osvete na ljudima koji nisu bili ni rođeni za vrijeme velikosrpske agresije

GI
giliolacapri
12:40 10.06.2019.

Gradonačelnici podrška u borbi protiv kukavičluka, iskvarenih vrijednosti.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
11:58 10.06.2019.

A kad je jedan poznati osuđeni sportski djelatnik inače Međugorski hodočasnik letio u more nakon udarca šakom u glavu onda je to bio problem nadležnih institucija ? Kao i vrijeđanje državne tajnice na Supetarskoj rivi ?? E pa i ovo je slučaj za nadležne institucije a ne politiku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije