Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE PREDSJEDNICA

Grabar-Kitarović: Neprijatelji Hrvatske, odgovarat ćete za ovo i za svastiku!

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/10
17.06.2016.
u 21:30

"Bravo, vatreni! Bravo, hrvatski navijači! A vama neprijateljima Hrvatske, mrziteljima svoje reprezentacije i države (tzv. orjunašima) poručujem: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!", napisala je Grabar-Kitarović.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Facebooku je komentirala nerede koju su navijači naše nogometne reprezentacije izazvali u Francuskoj na utakmici s Češkom.

"Bravo, vatreni! Bravo, hrvatski navijači! A vama neprijateljima Hrvatske, mrziteljima svoje reprezentacije i države (tzv. orjunašima) poručujem: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!", napisala je Grabar-Kitarović.

Čestitke našim nogometašima uputio je i Tihomir Orešković putem Facebook stranice Vlade RH.

-Čestitam našim nogometašima na požrtvovnoj igri koju su pokazali do kraja. Dečki, srce ste dali za Hrvatsku. U nastavku prvenstva želim vam puno odlučnosti i vjerujem da ćete na terenu dokazati svoju kvalitetu i donijeti radost našoj zemlji-stoji u objavi tehničkog premijera. 

Orešković je iskoristio prigodu i baš kao i predsjednica oštro osudio incident koji je zasjenio današnju utakmicu u  Saint-Étiennu.

-Najoštrije osuđujem sramotno ponašanje huligana na današnjoj utakmici te očekujem najstrože sankcije- poručio je Tihomir Orešković. 

Na nerede na stadionu osvrnuo se i predsjednik Sabora Željko Reiner.  -Nažalost opet smo svjedoci onih skupina koje već godinama, a neke i stoljećima rovare protiv Hrvatskog naroda, naše države i naših vrijednosti. Čestitam od srca našim Vatrenim na sjajnoj igri i rezultatu! Idemo dalje po pobjede!- napisao je između ostalog Reiner na službenoj Facebook stranici.

Podsjetimo, navijači su u 86. minuti bakljama zasuli teren i na pet minuta prekinuli utakmicu. Vatrogasci su intervenirali i ugasili vatru na travnjaku. Policija je na tribinama morala zaustavljati međusobni sukob hrvatskih navijača.

>> Rakitić: Možda će nas poslati kući! Srna: Ovo mi je bila najteža utakmica

Komentara 399

PA
papilon69
20:49 17.06.2016.

Tako je predsjednice! Neka Vam na primjer bude "iron lady" i njezin način kako se obračunala s huliganima. Zaustavimo tu bandu koja mrzi Hrvatsku i sve što je hrvatsko!!

Avatar cluesblues
cluesblues
20:58 17.06.2016.

zakaj u vecernjem tu grupu besprizornih huligana i neprijatelja hrvatske i dalje nazivaju navijacima - cijelo im vrijeme vecernji drzi stangu i sluzi im ko pr agencija, objavljuje njihove pamflete i evo i sad ih nakon ovog danas i dalje casti nazivom "hrvatski navijaci"… te zlotvore treba pohvatat i osudit na dugogodisnje kazne, skupa sa njihovim "drukerima" u medijima...

BR
brancro
21:01 17.06.2016.

Što rade tzv. tajne službe? Nakon ovoga nema više alibija za nerad! Hoćemo imena bandita! Sve je snimljeno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije