Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čilićev trener

Goran: Marin je na US Openu odigrao savršeno, bila je to umjetnost

Marin Čilić - Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.12.2014.
u 09:57

- Goran je uvijek bio tu da mi da savjet i ukaže mi na pravi put. Kad sam koncem prošle godine prekinuo suradnju sa svojim dugogodišnjim trenerom Bobom Brettom, razgovarao sam s Goranom i on mi je rekao da se želi i može malo više uključiti

Marinova i Goranova suradnja na meti su novinara u New Delhiju, mnogi ih o tome propituju s naglaskom na osvojeni US Open. Ivanišević tako kaže:  

- Godina nije počela posebno dobro, ali što je vrijeme više odmicalo Marin je igrao sve bolje. Pokušavao je igrati agresivno, o tome smo puno razgovarali. I dok mu još nisam bio trener smatrao sam da mora igrati mnogo agresivnije. Popravio se na Grand Slam turnirima a na US Openu je odigrao gotovo savršeno. Posebno od četvrtfinala do kraja. Bila je to čista teniska umjetnost.

I Čilić ne zaboravlja istaknuti Goranov udio u njegovu napretku.

- Goran je uvijek bio tu da mi da savjet i ukaže mi na pravi put. Kad sam koncem prošle godine prekinuo suradnju sa svojim dugogodišnjim trenerom Bobom Brettom, razgovarao sam s Goranom i on mi je rekao da se želi i može malo više uključiti. Suradnja s njim omogućila mi je da učinim još jedan iskorak u svojoj igri. Znamo se dugo, govorimo istim jezikom i bolje se razumijemo - napomenuo je Marin koji nakon svakog meča ledom rashlađuje upaljenu desnu nadlakticu.

>> Marin nadvisio Tsongu, Goran izgubio od Philippoussisa

Komentara 1

DH
dalibor.hren
16:11 18.12.2014.

Za US Open je zaslužan Goran, a za London je kriv Čilić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije