Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguće zamjene

Goluža bi umjesto Kopljara mogao pozvati Stepančića

Marko Kopljar
Pixsell
14.01.2011.
u 19:26

SP nije ni počeo, a naša liječnička služba ima već pune ruke posla.

– Dobro je da ih ima puno, pa se ne živciram previše – rekao je dobro raspoloženi Zoran Gobac, dopredsjednik saveza. A dr. Mladen Miškulin, liječnik reprezentacije,  optimističan je.

– Kod Duvnjaka, srećom, nije došlo do većeg oštećenja. Već je sada pokretan i to već puno bolje izgleda nego kada se ozlijedio. Bol gotovo da više i ne osjeća. Sada je u rukama naših fizioterapeuta i vjerujem da ćemo ga brzo vidjeti u postavi – istaknuo je Miškulin.

Čini se da je Kopljarova ozljeda puno ozbiljnija.

– Prerano je bilo što zaključiti. Istegnuo je kosi trbušni mišić i boli ga pri šutu, a to nije dobro. Dobro je da se i on bolje osjeća, ali njegov oporavak može potrajati dva dana, ali i puno duže. Kopljar je također na terapijama, pa ćemo vidjeti što će s njim biti – istaknuo je Miškulin.

U slučaju da se Kopljar ne bi mogao vratiti, izbornik Goluža naknadno će pozvati Zagrebova ljevaka Luku Stepančića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije