Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA STRANA MEDALJE

Goluža: A tko je branio Mamića kad su njega napadali?

slavko goluža
Daniel Kasap/Pixsell
18.03.2013.
u 12:37

– Nije jednostavno igrati protiv Srbije. Moj je savjet koncentrirati se samo na utakmicu, a ne na ove što tapšaju i ganjaju karte – poručio je rukometni izbornik

Tijekom gostovanja na radijskoj postaji Soundset Plavi rukometni izbornik Slavko Goluža komentirao je posljednji ispad Zdravka Mamića.

– Ne bih ulazio dublje, no u svakom slučaju nije dobro. Međutim, je li netko stao u zaštitu Zdravka Mamića kada su njega napadali mnogi – zapitao je Goluža i dodao:

– Nije da ga pravdam ili nešto tako, ali mislim da nije dobar način razgovora ni s jedne ni s druge strane. Ne može se samo jedna strana medalje gledati.

Osvrnuo se rođeni Metkovac i na nadolazeće utakmice CO Zagreba protiv Mađara:

– Očekivanja su velika. Čeka nas vrlo teška utakmica s Mađarima. To su uvijek neizvjesne utakmice, riječ je o reprezentaciji u vrhu svjetskog rukometa. Čeka nas puna dvorana u Veszpremu.

Goluža je dodao da Hrvatska ima poteškoća s ozljedama, a ne zna se koja će utakmica biti teža te je ponovio onu staru:

– Dat ćemo sve od sebe i ostavit ćemo srce na terenu kao i uvijek do sada.

Goluža se dotaknuo i nogometnog ogleda hrvatske i srbijanske reprezentacije na Maksimiru 22. ožujka.

– Nije jednostavno igrati protiv Srbije. Sve je tu pomiješano, emocije... Moj je savjet koncentrirati se samo na utakmicu, a ne na ove što tapšaju i ganjaju karte. Mi jesmo bolja reprezentacija – zaključio je Goluža.

Ključne riječi

Komentara 3

BA
balic
12:50 18.03.2013.

Goluza pazi sto kazes,nemoj da i tebe privode...

ZM
Zalem Metu
14:21 18.03.2013.

Zanimljiv je Goližin stav. Svi komentiraju sve a baš i ne znaju zašto. Zato bih gospodina Golužu pitao: Gospodine Goluža znate li uopće zašto su napadali gospodina Mamića?

RO
RotoRoman
17:49 18.03.2013.

CO Zagreb igra u Veszpremu? a ja mislio repka... uuuuh, kako to novinarstvo sve zna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije