Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTINSKI POSEBAN

Fury u svom stilu odgovorio Wilderu na Twitteru i ostavio milijune bez teksta

Tyson Fury vs Deontay Wilder III Fight Weigh-In
JPA/AFF-USA.com
16.10.2021.
u 22:30

Iako se mnogi neće s njim složiti, kad znamo koliko sjajnih trilogija je bilo kroz povijest boksa, nema nikakve sumnje kako se radi o mečevima koji su teškoj kategoriji na neko vrijeme vratili popularnost.

Na prvi komentar Deontaya Wildera o porazu u meču protiv Tysona Furyja čekalo se pet dana i on je išao neočekivano, u pomirljivom tonu. Čini se da je Britanac prepoznao tako nešto jer je odgovorio u identičnom tonu.

Wilderovu Instagram objavu podijelio je putem svoje objave na Twitteru, uz komentar koji dovoljno govori. I na taj način milijune ostavio bez teksta. U pozitivnom smislu!

- Najveća trilogija u povijesti - napisao je Fury.

 

 

 

Iako se mnogi neće s njim složiti, kad znamo koliko sjajnih trilogija je bilo kroz povijest boksa, nema nikakve sumnje kako se radi o mečevima koji su teškoj kategoriji na neko vrijeme vratili popularnost kakvu je ista imala u sedamdesetim i devedesetim godinama prošlog stoljeća te u ranim godinama ovog stoljeća, piše Fight Site.

Priča Tysona Furyja i Deontaya Wildera je završena, barem po pitanju njihovih međusobnih okršaja, no njih dvojica još nisu rekli svoje posljednje. Furyjev idući meč, neovisno protiv koga ga odradi, bit će poseban spektakl, a moguće je kako je i Wilder putem trećeg meča, unatoč porazu, sam sebi stvorio podlogu za uspjeh idućih mečeva, koji, naravno, dolazi uz interes fanova. On nakon ovoga viđenog u Las Vegasu nesumnjivo postoji.

>>> Tyson Fury obranio titulu prvaka svijeta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije