Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAVAJU SE NAVIJAČIMA

Frustracija u Betisu: 'Dinamo nam je u dvije utakmice uputio dva udarca i zabio dva gola'

Uzvratni susret Dinama i Real Betisa u playoffu UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/10
22.02.2024.
u 23:26

"Nema nam druge, nego dići glavu, priznati pogreške i zahvaliti navijačima koji su doputovali ovdje kako bi nas bodrili kao i onima koji su nas gledali od doma. Sada ih sve trebamo više nego ikada", izjavio je Betisov igrač Ruibal

Betisov nogometaš Aitor Ruibal rekao je da je njegova momčad dobro počela susret u Zagrebu protiv Dinama, zabivši za vodstvo od 1-0, ali se onda "gasila" i stvarala premalo prilika u napadu.

"Jako smo frustrirani jer smo htjeli pobijediti i proći dalje. Dobro smo počeli, ali smo se zatim počeli gasiti, te smo stvarali premalo prilika za gol u napadu. Na taj način je bilo teško pobijediti", izjavio je 27-godišnji desni bočni igrač u obraćanju medijima.

Ruibal je u 39. minuti asistirao napadaču Cedricu Bakambuu za pogodak kojim je Betis bio poništio Dinamovu prednost iz prve utakmice u Sevilli.

Dinamo je zatim u 58. minuti golom Takura Kaneka izjednačio na 1-1. Taj je rezultat ostao do kraja pa se Dinamo plasirao u osminu finala Konferencijske lige.

"Dinamo je, praktički, uputio dva udarca u okvir našeg gola u ove dvije utakmice i zabio dva pogotka", rekao je Ruibal.

Zatražio je javno oprost od razočaranih Betisovih navijača.

>> Pogledajte slavlje igrača Dinama

Uzvratni susret Dinama i Real Betisa u playoffu UEFA Konferencijske lige
1/24

"Nema nam druge, nego dići glavu, priznati pogreške i zahvaliti navijačima koji su doputovali ovdje kako bi nas bodrili kao i onima koji su nas gledali od doma. Sada ih sve trebamo više nego ikada", izjavio je Betisov igrač.

"Jako nam je žao. To govorim u ime svih igrača", istaknuo je Ruibal.

Betis, sedmoplasiranu momčad španjolskog prvenstva, očekuje domaća utakmica s Athletic Bilbaom u nedjelju.

Strijelac Betisovog pogotka Bakambu rekao je da ga je od 20. minute utakmice bolio listni mišić noge zbog čega bi mogao propustiti susret s Athleticom.  "Ne znam što mi je. Sutra će me pregledati liječnička ekipa", izjavio je.

Unatoč svom prvom pogotku za Betis, nakon što je došao iz Galatasaraya, 32-godišnji Kongoanac nije krio razočaranje ispadanjem iz Konferencijske lige.

"Tužan sam što smo ovako ispali, ali to je nogomet. Kada ne pobijediš, moraš krenuti dalje i podići glavu", zaključio je.

 
Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
01:47 23.02.2024.

...ajde, baš ste jadni... dali ste sretni gol, dva penala nam nisu suđena, te ste i pored toga dodatno trebali dobiti 3komada... Dinamov prolazak čist kao suza... no vi se pravdajte navijačima, ali mi idemo dalje... ale, ale dinamo ale...

Avatar Brko
Brko
07:32 23.02.2024.

Dobro da ste vi onda bili fantastični pa da se imate za nešto grist.

BE
bendzola
10:09 23.02.2024.

Total shots 10-9 za Dinamo. Udarci na gol 2 - 2. Korneri 5-3 za Dinamo. Faulovi 13-13. Velike šanse 2 - 1 za Dinamo. Po svemu izjednačena utakmica, s tim da Dinamu nije sviran penal što ne ulazi u statistiku... Sretnije je Betis dao gol nego Dinamo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije