Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE ŠVICARCU

Španjolci su teško podnijeli prolazak Dinama. Ismijavaju suca i žale se da je pogurao našeg prvaka

Uzvratni susret Dinama i Real Betisa u playoffu UEFA Konferencijske lige
Marko Lukunic/PIXSELL
22.02.2024.
u 22:31

Najčitaniji španjolski medij Marca osim općenitih detalja o utakmici, jedan dio teksta posvetila je i suđenju Švicarca Ursa Schnydera jer smatraju kako je pogodovao Dinamu.

Nogometaši Dinama plasirali su se u osminu finala Konferencijske lige, nakon pobjede 1-0 u Sevilli u uzvratu su na svom stadionu odigrali 1-1 (0-1) protiv Betisa. Izravan plasman u osminu finala Konferencijske lige, nakon osvajanja prvih mjesta po skupinama, izborili su Lille, Maccabi Tel Aviv, Viktoria Plzen, Club Brugge, Aston Villa, Fiorentina, PAOK i Fenerbahce. U krugu od tih osam momčadi je idući suparnik Dinama, a ždrijeb će se održati u petak u Nyonu.

GALERIJA Prekrasan ambijent uljepšao je povijesnu večer Dinama

Uzvratni susret Dinama i Real Betisa u playoffu UEFA Konferencijske lige
1/24

Najčitaniji španjolski medij Marca osim općenitih detalja o utakmici, jedan dio teksta posvetila je i suđenju Švicarca Ursa Schnydera jer smatraju kako je pogodovao Dinamu. 

- Zeleno-bijeli su izašli na Maksimir spremni preuzeti inicijativu. Htjeli su napadati preko krila na kojima su Abde i Assane prepoznati kao rješenja za napad na obranu hrvatske momčadi. Nakon prvih nekoliko minuta, u kojima smo vidjeli samo odbijeni udarac Fekira, najviše je u oko upadalo koliko toga igračima Dinama dopušta švicarski sudac Urs Schynder - piše Marca pa opisuje njihove sporne trenutke:

- Perković je srušio Chadi grubim prekršajem, ali on nije dosuđen. U sljedećoj akciji Perković je bio u zračnom duelu s Assaneom te ga ošamario, ponovno bez da je dobio karton. I prije kraja prve četvrtine sata, Sučić je s leđa srušio Abdea i prekinuo dobru tranziciju Betisa. Treći nedosuđeni žuti karton za Dinamo.

VEZANI ČLANCI:

- Žuti karton koji je Petković dobio kad je laktom udario Marca Rocu dokaz je da sudac ipak nije zaboravio ponijeti kartone na ovu utakmicu - čak su se i sarkastično narugali sucu. 

Ključne riječi

Komentara 3

VR
vrbaZG
23:28 22.02.2024.

Lol... tko o čemu... Dinamo protiv Villarreala izgubio jer je VAR gledao krivu akciju... Baš bi ih žuti karton Perkoviću spasio

ZG
zgrio
04:21 23.02.2024.

Samim time što sudac nije njih pogurao je već sudio za Dinamo, čini mi se da je ta logika u pitanju.

SE
Senior2
12:57 23.02.2024.

Kako je teško prihvatiti da je David pobjedio Golijata, kmee, kmeeeee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije