Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALO BI SMISLA

FOTO Tramvaj '10 Modrić' vozio centrom Zagreba. Dinamova kampanja se nastavlja

Zagreb: Dinamo i Istra sastali se u 29. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
10.04.2024.
u 11:28

Hrvatski kapetan gotovo svaki put kad uđe bitno utječe na poboljšanje igre, ali nije zadovoljan svojom pozicijom. Španjolci najavljuju odlazak i očekuju ponovne bogate ponude iz Saudijske Arabije koje je Modrić prošloga ljeta odbio

Dinamova kampanja #imalobismisla za povratak Luke Modrića na Maksimir nastavlja se u punom jeku. Danas je na zagrebački trg bana Josipa Jelačića stigao tramavj broj 10 s natpisom "Modrić". Iznenadilo je to prolaznike na glavnom zagrebačkom trgu, no način na koji Dinamo navija za povratak kapetana vatrenih svakako je simpatičan. Fotografiju tramvaja možete vidjeti OVDJE.

Službena akcija dovođenja Luke Modrića u zagrebački Dinamo počela je prije svega nekoliko dana velikim oglasom u španjolskoj Marci. Zakupili su cijelu stranicu uz poruku #imalobismisla. Velimir Zajec i njegov sportski sektor su veoma optimistično krenuli u ovu priču, a u nju žele uključiti što je moguće više navijača, klupskih legendi i ostalih poznatih osoba.

VIDEO Senzacionalna operacija 'Modrić u Dinamu'! Maksimirski klub oglasom u Marci pozvao Luku da se vrati

Luka Modrić igra vjerojatno posljednju sezonu u Real Madridu. Pojačanja koja su u klub stigla ovoga ljeta utjecala su na velike promjene u organizacije igre trenera Carla Ancelottija. Talijanski strateg fokus stavlja upravo na mlade igrače čija bi igra trebala klub držati na vrhu europskog nogometa u nadolazećim godinama.

To je veteranima poput Luke Modrića ostavilo puno manje prostora kojeg mogu iskoristiti da pokažu što i dalje mogu. Hrvatski kapetan gotovo svaki put kad uđe bitno utječe na poboljšanje igre, ali nije zadovoljan svojom pozicijom. Španjolci najavljuju odlazak i očekuju ponovne bogate ponude iz Saudijske Arabije koje je Modrić prošloga ljeta odbio. Uz to postoje spekulacije o interesu Davida Beckhama i Inter Miamija, a sada se u priču uključuje Dinamo kojem na ruku ide emotivni faktor. 

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Zagreb: Dinamo i Istra sastali se u 29. kolu SuperSport HNL-a
1/19

 

Komentara 4

EJ
ejStef
16:58 10.04.2024.

Ovo sve podsjeća na Hajduk, puno reklame i emocija, a rezultati nikakvi. Sve se čini da se tako nešto sprema i Dinamu...

MA
maltene
14:30 10.04.2024.

Kao Dinamovac ne želim da Luka dođe u Dinamo jer će ga samo pljuvati diljem HR, a on to nikako nije zaslužio niti je Hrvatska zaslužila njega. Odi negdje gdje će te cijeniti, po mom mišljenju SAD, arapi ipak nisu ovaj vijek, novaca ionako imaš. Mada da je Real imalo pošten dao bi Luki ugovor na još dvije godine jer je to svakako zaslužio, vidjeli sinoć.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:32 10.04.2024.

Navodno je Luka kontaktirao hajduk da bi zavrsio karijeru kod njih ali su ga opet odbili jer nije dovoljno dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije