Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBORILI REKORD

FOTO Splićani u četiri minute napravili više od 11.000 čučnjeva!

Crossfit Split (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/6
02.02.2013.
u 16:29

U obaranju svjetskog rekorda sudjelovala je i mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović

Povodom obilježavanja prve godišnjice "Crossfit Split" kluba, sa članovima je organizirano postavljanje rekorda u čučnjevima u tabata intervalu. U ovom povijesnom pothvatu sudjelovali su 84 člana. Napravljeno je 11 305 čučnjeva u četiri minute, a među ostalima u obaranju rekorda sudjelovala je i mlada modna dizajnerica Anamarija Asanović.

Ovo je drugi službeni Crossfit Club na području bivše države i najveći u Hrvatskoj. Ljudi koji su zaslužni za dovođenje Crossfita u Split i osnivači "Crossfit Splita" su bračni par dr. Jeremy Todd i dr. Anita Gulić Todd te njihov prijatelj Ivan Račić.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
21:00 04.02.2013.

prije čučnjeva predlažem barem 2 tanjura vojničkog graha--a rezultati će se brzu čuti--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije