Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

FOTO Prelijepa novinarka zavela glumca za kojim pate i hrvatske žene

Diletta Leotta
instagram.com/dilettaleotta
13.01.2021.
u 14:20

Iako ih nitko nije fotografirao, svi o tome pričaju. Dilettu je iznenadio i buket cvijeća u hotelskoj sobi, a navodno je baš njega poslao zanosni glumac

Diletta Leotta, atraktivna talijanska voditeljica navodno je uplovila u vezu s jednim od najpoželjnijih muškaraca svijeta.  U pitanju je turski glumac Can Yaman koji je nedavno boravio u Rimu i to navodno u istom hotelu gdje i Diletta.

Osim toga, jedna radio voditeljica je poručila da su viđeni kako se strastveno ljube i to je izgovorila u programu uživo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)

Iako ih nitko nije fotografirao, svi o tome pričaju. Dilettu je iznenadio i buket cvijeća u hotelskoj sobi, a navodno je baš njega poslao zanosni glumac. 

Glumac provodi puno vremena u Rimu, pišu tamošnji mediji, a navodno je voditeljica spremna na novu ljubavnu epizodu u svome životu nakon što je prekinula s donedavnim dečkom boksačem. 

Inače, iako je on turski glumac, sam je u jednom intervjuu priznao kako mu korijeri vuku do Kosova. 

- Moj djed je živio u Prištini, gdje se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je glumac.

 

Inače, on glumi  i u turskoj seriji 'Sanjalica' koju možete pratiti i na hrvatskim kanalima, a upravo je on glavna zvijezda za kojom uzdišu i mnoge Hrvatice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Can Yaman (@canyaman)

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:38 13.01.2021.

Ne dirajte nam Can Yamana, prvo jer je Turčin, drugo jer je rođen na Kosmetu

LI
lietuva
15:41 13.01.2021.

Pa valjda ZA KOJIM. Zar ste zaboravili padeže?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije