Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALIO SE FORMOM

FOTO Obožavatelji se ne mogu nadiviti: Cro Cop izgleda kao gladijator, godine mu ne mogu ništa

28.10.2013., Zagreb - Mirko Filipovic odradjuje trening u dvorani njegove obiteljske kuce na Borcecu. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
15.05.2022.
u 14:24

Prema viđenom, dojam je da bi Mirko bez problema ponovno mogao u ring i fascinira koliko brine o svom tijelu, bez obzira na sve. Nažalost, taj povratak, koliko god ga i on želio, nećemo vidjeti jer bio bi mu opasan po život

Mirko "Cro Cop" Filipović zbog moždanog se udara 1. ožujka 2019. oprostio od aktivne borbe, ali nije prekinuo naporno trenirati, što nerijetko potvrđuje snimkama na svom Facebook profilu i pritom ostavlja bez teksta.

Prema viđenom, dojam je da bi Mirko bez problema ponovno mogao u ring i fascinira koliko brine o svom tijelu, bez obzira na sve. Nažalost, taj povratak, koliko god ga i on želio, nećemo vidjeti jer bio bi mu opasan po život.

Sada je objavio fotografiju s jednoga od svojih treninga gdje je 'napeo' bicepse i ostavio mnoge bez riječi. 

U opisu je stavio 'ratnik', a u komentarima dobio brdo pohvala.

 

 - Imao sam disekciju vene, pukla je od mehaničkog podražaja. To nema veze s borbama, jednostavno vrat je bio preopterećen. Ja se sad moram boriti za život - posvjedočio je u Dnevniku Nove TV prije nešto više od tri godine Cro Cop te šokirao sve obožavatelje, ali i zaljubljenike u slobodnu borbu.

 

>> Dani Olmo i Cro Cop:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije